Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1329

Wątek: Canon EOS 6D Mark II - oficjalnie

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie Odp: Canon EOS 6D Mark II - oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez rzep Zobacz posta
    Tylko co zrobić? Czekać na MkIII? Nie dam rady. 5D MkIV za drogi. Używanego sprzętu nie kupuję.
    Przyznam, że chociaż zawsze lubię pomagać dobrą radą, to jest rzeczywiście sytuacja beznadziejna, patowa i nie widzę żadnego wyjścia. 6d2 to za mało i za drogo, czekanie na MkIII dla mnie też odpada bo życie jest zdecydowanie za krótkie żeby czekać może 4-5 lat, 6d już dziś jest przestarzałe i moralnie nie pociągnie do lat 2020, 5d4 też nie mam w planach, używek dotąd nie kupowałem, systemu zmieniać nie chcę bo to tyle wydatków i zachodu.... Myślałem o pozwaniu Canona ale to też trwa i kosztuje. Jesteśmy w tej samej sytuacji nie do pozazdroszczenia w którą wpakował nas Canon.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez maik30d Zobacz posta
    Canon mógł dać więcej i normalne jest, że ludziska narzekają.
    Canon pewnie narzeka, że ludziska mogą dać więcej a nie dają bo nie chcą. Jeszcze nie spotkałem osoby, która może dać $2000 za aparat ale $3300 to już nie.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Canon pewnie narzeka, że ludziska mogą dać więcej a nie dają bo nie chcą. Jeszcze nie spotkałem osoby, która może dać $2000 za aparat ale $3300 to już nie.
    kwestia nie tylko tego co sie "moze" tylko rowniez tego co sie "chce".

jakbym sie spial to dalbym rade kupic 5DmkIV albo 5DSR. tylko jakos nie widze takiej potrzeby. wole dom szybciej splacic, dodatkowe oszczednosci odlozyc dziecku na przyszlosc, lepiej porzadzic na wakacjach... wydawanie kasy na elektronike to marnotrawstwo wlasnej pracy jak sie na tym nie zarabia
    www albo tez flickr

Początki nałogu Awatar 5pirit

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    ... życie jest zdecydowanie za krótkie żeby czekać może 4-5 lat, 6d już dziś jest przestarzałe i moralnie nie pociągnie do lat 2020...--- Kolejny post ---

Canon 5D classic wyszedł 12 lat temu i jakoś do dzisiaj jest polecany początkującym

6D mkI jedyne co mi brakuje to lepszy AF, reszta jest aż nadto.
    eŁOS 6D + Canon + Tamron + Tokina + YN

Uprawnienia umieszczania postów