Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1329

Wątek: Canon EOS 6D Mark II - oficjalnie

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: Canon EOS 6D Mark II - oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta

Natomiast rewelacjyjna wiadomość, że WiFi z BT jest "well implemented". W Canonie?
    Tak, od dawna obserwuję, że panowie za to odpowiedzialni naprawdę się starają. Podobnie za aplikację Camera Connect.

--- Kolejny post ---

Są tam ciekawe informacje, np. że szybkość serii z priorytetem ostrzenia w LV jest bezużyteczna do fotografowania brodaczy na rowerach. Dobrze wiedzieć.
    To się kolega KNC zmartwi, bo jednak nawet tylko szybujący myszołów jest szybszy od brodacza na rowerze Ale na sarenki czy inną rogaciznę powinno wystarczyć Ale też raczej tylko tę bardziej stateczną

--- Kolejny post ---

Niepocieszające jest, że ponoć z dokładnością AF były jakieś problemy. Mam nadzieję, że dotyczy to tylko punktów bocznych, a centralny jest co najmniej tak dobry jak w 6d, czyli dla mnie bez zarzutu. Bo inaczej....
    To jest raczej nieporozumienie/przejęzyczenie. W Conclusion narzekają na accuracy, ale ten termin w sekcji poświęconej AF nie pada ani razu. Więc pewnie chodziło jednak o problemy związane ze śledzeniem. W moim 80d nie mogę absolutnie narzekać na accuracy. Jest więcej niż bardzo dobra.
    Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 08-08-2017 o 18:26

Uprawnienia umieszczania postów