Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1329

Wątek: Canon EOS 6D Mark II - oficjalnie

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Canon EOS 6D Mark II - oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Tyle, ze w takiej sytuacji 6d classic zostaje. Ewentualnie zmiana na Sony.
    ja zaczekam do premiery bezlusterkowca ff za rok, pewne wycenią na 15 kilo papieru ale może to będzie segment pro lub semi-pro bezlusterkowców, a nie entry level - entry level za 9.5 kilo papieru nie kupuję - więc mam (spore) luzy na najbliższą wycieczkę - bo skarpetę miałem pełną na ten nowy korpus. z zakupów to se kupiłem 5D clasika ponad miesiąc temu (na forum) w zupełnie fajnym stanie i robię nim foty prawie codziennie (6D robi mniej fot ostatnio - leżakuje na półce) - co mogę powiedzieć - jak zmieniałem 350D i kupiłem kolejnego cropa to to był bląd - trzeba było brać 5D clasik 5D robi ostre foty - na pewno ostrzejsze niż oba cropy canona co je miałem.

Cytat Zamieszczone przez r_m Zobacz posta
    TU jest to przecież standard, za tydzień-dwa okaże się, że 6d "classic" już nie nadaje się do robienia zdjęć
    zawsze pisałem że jestem z 6D classic więcej niż zadowolony i moje zadowolenie rośnie

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Są osoby na tym forum, które kupiły każdą puszkę marki Canon przez osiem lat i w końcu przyznali się , że nigdy nie zrobili Canonem ostrego zdjęcia...
    jak będziesz kiedyś w cesarsko-królewskim mieście to stawiam piwo w jakimś przyjemnym albo kultowym miejscu na kazimierzu
    Ostatnio edytowane przez jaś ; 30-06-2017 o 19:49
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Uprawnienia umieszczania postów