Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1329

Wątek: Canon EOS 6D Mark II - oficjalnie

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Domyślnie Odp: Canon EOS 6D Mark II - oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    jeszcze w sprawie tego marketingu w linkowanym artykule z samplami przeczytałem entry level - i mam dysonans - jakoś mi to nie pasuje do 9.5 kilo papieru który trzeba wydac na entry level, ja od dość dawna używałem lustrzanek takich "oczko poniżej pro" np. minolty 7000i czy 7xi tylko jakoś w canonie wpadam w entry level - nie przeraża mnie szufladkowanie ale to się będzie kłócić z wewnętrznym obrazem wielu użytkowników tego aparatu - ale jeśli to jest dobre marketingowo no ta ja już nic nie bedę pisał poczekam.

--- Kolejny post ---

sample były zawsze spier...
    Przeciez to jest entry level a to, ze w Polsce zarabia sie malo papieru to inna bajka. Trzeba tez przelknać gorzka pigułke, że Europa jest droga a dla Canona taki rynek USA jest wazniejszy (stad w USA cena ca ta sama). Taki to swiat globalnej ekonomii. Jak do tej pory strategia Canona sie swietnie sprawdza wiec jej nie zmienia.
    Jest jeszcze Nikon, Pentax i niedobitki Sony w DSLR - mozna isc do nich i walczyc w ten sposob z hegemonia i ksiegowymi Canona Swiat bezlusterkowcow tez czeka. Canon marudzenie tutaj ma w glebokim powazaniu i jedyne czym sie przejmuje to slupki sprzedazy. Nie znam udzialu % FF w rynku foto ale zakladam, ze nie jest to segment na jakim zarabia sie najwiecej wiec czemu nie drenowac kieszeni tej niszy?
    Ostatnio edytowane przez kmeg ; 30-06-2017 o 10:06

Uprawnienia umieszczania postów