ja nie uczę naszej ulubionej firmy (nie śmał bym), ja tylko nie mam ochoty być ofiarą marketingu naszej ulubionej firmy - byłem mocno nastawiony na ten model i nie myślę o zmianie systemu bo to nie ma wielkiego sensu, ale "innowacyjność" i ewolucja modelu idzie w kierunku który mnie nie interesuje (zamiast wykastrowanego fulfrejma dostajemy rebela z matrycą ff - niby to samo ale nie do końca) więc może się okazać że w tym obrocie kasa zostanie w skarpecie - za rok będzie bezlusterkowiec ff naszej ulubionej firmy pożyjemy zobaczymy - może marketing zmieni swój pogląd ale może 6DII będzie hitem sprzedażowym - ja chwilowo jestem ogromnie zadowolony z posiadanego 6D i moje zdowolenie rośnie.
--- Kolejny post ---
jak patrzę na ten autofocus 6DII to przypominają mi się czasy kiedy byłem dumnym użytkownikiem minolty 7000i tam też były trzy punkty autofocusa ale te trzy punkty nie udawały że jest ich czterdzieści parę- czekam aż się pojawi w sklepach wezmę do ręki to może moje widzenie tego autofocusa sie zmieni - ale może dobiegaczka (przy takiej ilości skupionych w centrum punktów) będzie działać wyśmienicie i 6DII okaże się korpusem "sportowym" któż to wie.