Nawet jeżeli nadąży to nic nie da. Przecież Canon nigdy nie wyprodukował porządnego aparatu, af nigdy nie działa, dr (cokolwiek o jest) nie ma, w ogóle matryce są do kitu, a dodatkowo ci co rozdają nagrody fotografom, gdzie Canon zgarnia 75% puli, są przekupieni. Tylko Nikon i Sony się liczą!
Ale tylko te niekultowe.
Prawdziwy problem robi się wtedy gdy puszka co to w momencie wypuszczenia nie robiła w ogóle zdjęć, pod wpływem obniżenia ceny nabierała cech magicznych i nie dość, że zaczęła robić całkiem przyzwoite zdjęcia to niestety stawała się kultowa. Canon ma wtedy poważny problem, bo żeby nie zaskoczyć userów musi wypuścić syf ale jednak taki żeby go ktoś (oczywiście nieświadomy szaleniec) jednak kupił. To prawdziwa łamigłówka dla działu marketingu. Należałoby się zastanowić czy nie powinni być za to nominowani do nagrody Nobla.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 23-09-2017 o 01:39
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
C5DmkIV, C G5X II, C30, CA-1, FujiFilm X-T5, Sigma(X Mount) 10-18 2.8 DC DN, C50 1.8FD, C24-70 2.8IIL, C40 2.8, C 50 1.2L, C50 1.8II, C50 1.8STM, C135 2L
Panie krolewicz 50D jest obecnie tak samo dobre jak było w momencie pojawienia sie na rynku. Postęp idzie do przodu i wydaje sie słabszy na tle konkurencji. To samo będziesz pisał za kilka lat o 80D
Samo 6Dmk2 w wielu funkcjach i możliwościach wygląda że jest przepaścią, ale akurat w tych najbardziej istotnych dla mnie, to zaledwie mały krok naprzód ..... a spodziewałem się bardzo duży skok
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień