Pokaż wyniki od 1 001 do 1 010 z 1329

Wątek: Canon EOS 6D Mark II - oficjalnie

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar rojo
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie Odp: Canon EOS 6D Mark II - oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Solidny przebieg.
    Solidny to mam w tej drugiej bo na pierwszej migawce podchodzi pod 600K

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Jak oddawałeś to wszystkie gumy były OK? Włącznik nagrywania filmów też działał?
    A jak myślisz??
    Guma odklejała się z tyłu z lewej na dole, przykleiłem ją na taśmę dwustronną i się trzymało przez 2 lata, po powrocie z serwisu po 2 tyg odpadła cała z lewej strony, po kolejnym miesiacy z prawej też. Trochę byłem przyzwyczajony do innych standardów w tym serwisie bo robiłem u nich z 4 migawki wcześniej w róznych body i mam wrażenie że gumy to wymieniali w cenie albo przyklejali tak że śladu nie było. Nagrywanie działało oczywiście, nawet śmiesznie, bo jak padła migawka to tak, że filmy mogłem dalej nagrywać, co sprawdziłem w dniu padu migawki, (mam film nagrany już po padzie migawki, z tego body), z żytniej wrócił już bez opcji filmów nagrywania, nie podłączyli po prostu kabelka na płycie najprawdopodobniej. W serwisie w sopocie zrobili mi to za free przy okazji doklejania porządnego gum...
    Serio chcesz o serwisie na żytniej dyskutować? O tej bandzie dyletantów odcinających kupiony od udawania że się jedyni i niezastąpieni? Ja nie chcę, wyparłem już te g@#$% z głowy i nie chcę do tego wraca bo miałem 2 miesiące nerwów i przerzucania sie mailami, włącznie z wciągnięciem do tego canona, który oczywiście też miał to w dupie...
    Ostatnio edytowane przez rojo ; 28-11-2017 o 21:43

Uprawnienia umieszczania postów