Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Paproch w obiektywie

Domyślnie Odp: Paproch w obiektywie

Cytat Zamieszczone przez 7four Zobacz posta
    Ty się dobrze czujesz czy gacie za ciasne? Na gruszkę to idź lepiej do lekarza, może mózg zacznie oddychać jak po zabiegu postawisz stolca.
    Tobie na glowe..

Dzieki draco_krk, tlustyx za odp. Juz naprawilem ) bylo tam jakies paskudztwo przylepione na matrycy. Sorry ze musieliscie czytac to ponizej, ale burak podniosl mi cisnienie bo sobie cFuniok bedzie beke ze mnie krecil.. Pisalem przeciez ze sie na tym kompletnie nie znam. A tu sie hejty zebraly Pan Figo Fago i Srago..

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez hakaloko Zobacz posta
    Dzieki draco_krk, tlustyx za odp. Juz naprawilem ) bylo tam jakies paskudztwo przylepione na matrycy. Sorry ze musieliscie czytac to ponizej, ale burak podniosl mi cisnienie bo sobie cFuniok bedzie beke ze mnie krecil.. Pisalem przeciez ze sie na tym kompletnie nie znam. A tu sie hejty zebraly Pan Figo Fago i Srago..
    Beka jest jeszcze większa "Juz naprawilem ) bylo tam jakies paskudztwo przylepione na matrycy" widoczne w wizjerze

"Pisalem przeciez ze sie na tym kompletnie nie znam" to fakt.
    Ostatnio edytowane przez 7four ; 29-06-2017 o 16:54

Czytaj baranie ze zrozumieniem
    Napisałem ze teraz mam coś w obiektywie tam ,,W ŚRODKU OBIEKTYWU'' czyli ( miedzy soczewkami) i coś ,,PO ŚRODKU WIZJERA'' a po środku wizjera to znaczy miedzy krawędzią dolną górna i bocznymi.(Middle,center)

Pojęcia ,,W środku'' a ,,Po środku'' to są zupełnie dwa inne znaczenia kretynie jeden!! Dociera teraz do Ciebie?

Kropka na zdjęciu już zniknęła gdy wyczyściłem matryce więc problem został rozwiązany.
    A zostały jeszcze dwa paprochy w obiektywie i w wizjerze. Obiektyw pożyczyłem i założyłem inny bez paprocha i po środku wizjera nadal coś jest.
    Czyli
    1. Paproch jest między szybką okularu a wizjerem.
    2. Jest na zewnętrznej stronie matówki
    3. Jest na wewnętrznej stronie matówki, czyli od strony pryzmatu.

Zwróciłem się z prośbą tu na to forum po to żebyś pomógł mi rozwiązać ten problem jak inni, a nie naśmiewał się z mojej niewiedzy w tej dziedzinie. Bo ty WIELKI specjalista przecież jesteś. Na fotografii się znasz spoko! Ale pewnie już jak komp się nie włączy i dysk padnie, nie daj Boże laptop to walisz w gacie i płaczesz czy da się odzyskać te Twoje zdjęcia i naprawić jeszcze kompIuter...
    Napisz wtedy ja się pośmieje. Pozdrawiam

--- Kolejny post ---

kompIuter...
    kompIuter... -wyjaśniam Ci specjalnie tak napisałem

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Czytaj baranie ze zrozumieniem
    Napisałem ze teraz mam coś w obiektywie tam ,,W ŚRODKU OBIEKTYWU'' czyli ( miedzy soczewkami) i coś ,,PO ŚRODKU WIZJERA'' a po środku wizjera to znaczy miedzy krawędzią dolną górna i bocznymi.(Middle,center)

Pojęcia ,,W środku'' a ,,Po środku'' to są zupełnie dwa inne znaczenia kretynie jeden!! Dociera teraz do Ciebie?

Kropka na zdjęciu już zniknęła gdy wyczyściłem matryce więc problem został rozwiązany.
    A zostały jeszcze dwa paprochy w obiektywie i w wizjerze. Obiektyw pożyczyłem i założyłem inny bez paprocha i po środku wizjera nadal coś jest.
    Czyli
    1. Paproch jest między szybką okularu a wizjerem.
    2. Jest na zewnętrznej stronie matówki
    3. Jest na wewnętrznej stronie matówki, czyli od strony pryzmatu.

Zwróciłem się z prośbą tu na to forum po to żebyś pomógł mi rozwiązać ten problem jak inni, a nie naśmiewał się z mojej niewiedzy w tej dziedzinie. Bo ty WIELKI specjalista przecież jesteś. Na fotografii się znasz spoko! Ale pewnie już jak komp się nie włączy i dysk padnie, nie daj Boże laptop to walisz w gacie i płaczesz czy da się odzyskać te Twoje zdjęcia i naprawić jeszcze kompIuter...
    Napisz wtedy ja się pośmieje. Pozdrawiam

--- Kolejny post ---

kompIuter... -wyjaśniam Ci specjalnie tak napisałem
    Kolego z tym kretynem i baranem to przesadzasz.

Ponioslo mnie przepraszam..

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów