Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Tamron Sigma czy Canon ?

Domyślnie Odp: Tamron Sigma czy Canon ?

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    W spacerowym użytku jakiej przesłony będziesz uzywał ?

Wiesz to określenie spacerowy bardziej orientacyjne .. bardziej uniwersalny może i w nocy będzie trzeba coś [pstryknąć czy też w miejscach gdzie lampa nie wchodzi w grę... po za tym rozumie że chcesz mi przeforsować te 15-85 ale sytuacja jak z 17-55 do jutra pewnej sztuki nie wykręcę w dobrej cenie pisałem już do 5 osób o papiery czy rocznik to mimo ze piszą ze ich nikt nie ma papierów ani nie może wskazać rocznika wiec kupować od handlarzy po serwisowych jakoś mi się nie chce

Czytaj uważnie jak odpowiadasz pisałem żona i pisałem że raczej będzie auto..:PP więc o jakiej ty mi przysłoni :P zanim ona do tego dojdzie minie rok jak nie więcej ...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez xanthe Zobacz posta
    Wiesz to określenie spacerowy bardziej orientacyjne .. bardziej uniwersalny może i w nocy będzie trzeba coś [pstryknąć czy też w miejscach gdzie lampa nie wchodzi w grę... po za tym rozumie że chcesz mi przeforsować te 15-85 ale sytuacja jak z 17-55 do jutra pewnej sztuki nie wykręcę w dobrej cenie pisałem już do 5 osób o papiery czy rocznik to mimo ze piszą ze ich nikt nie ma papierów ani nie może wskazać rocznika wiec kupować od handlarzy po serwisowych jakoś mi się nie chce

Czytaj uważnie jak odpowiadasz pisałem żona i pisałem że raczej będzie auto..:PP więc o jakiej ty mi przysłoni :P zanim ona do tego dojdzie minie rok jak nie więcej ...
    Nie pisz mi co mam czytać, nie zasłaniaj się żoną, pytałem jaka przesłona będzie używana

dzizes a jaka przysłona jest na auto .. pisze ci 3 raz a ty mi nadal to samo czytaj chłopie
    Ostatnio edytowane przez xanthe ; 25-06-2017 o 19:55

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Jeśli napisałem że żona i ze raczej auto to do kogo to pytanie adresujesz ?:P

muszę kupić jutro wiec niema szans na canona używkę od pewnej osoby.. w cenie do 1500 zł
    Do ciebie adresuje to pytanie. Załóż nowy wątek: co kupić w 24H....

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Do ciebie adresuje to pytanie. Załóż nowy wątek: co kupić w 24H....
    sorry ale temat nie wisi od 24h kolejna twoja wtopa .. nie czytasz walisz odpowiedz a jak ktoś wskaże ci błąd to zmiana tematu ?

Wskazałem zanim odpowiedziałeś ze wybór to 2 konkretne obiektywy ty wyskakujesz mi z 3 i 4 ...

napisałem ze ustawienia to będzie głownie auto a ty mi jaka przysłona ..

temat od piątko wisi a ty mi ze kupuje w 24 h ..

doceniam że chcesz pomóc ale proszę czytaj odpowiedzi do końca albo ze zrozumieniem
    Ostatnio edytowane przez xanthe ; 25-06-2017 o 20:08

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

sorry ale temat nie wisi od 24h kolejna twoja wtopa .. nie czytasz walisz odpowiedz a jaka ktoś wskaże ci błąd to zmiana tematu ?

Wskazałem zanim odpowiedziałeś ze wybór to 2 konkretne obiektywy ty wyskakujesz mi z 3 i 4 ...

napisałem ze ustawienia to będzie głownie auto a ty mi jaka przysłona ..

temat od piątko wisi a ty mi ze kupuje w 24 h ..

doceniam że chcesz pomóc ale proszę czytaj odpowiedzi do końca albo ze zrozumieniem
    Ja rozumiem co czytam, pytanie czy ty rozumiesz co piszesz.

Oki to specjalnie dla ciebie tylko tym razem opowiedz proszę na pytania a nie kolejna zmiana tematu

1. pytałem o 2 konkretne obiektywy i tylko o nie skoro czytasz to czemu wskazujesz mi dwa inne ?

2. Skoro wiesz o co Ty pytasz to to sorrki ale wytłumacz mi jakiej ty przysłony używasz na ustawieniach auto ?

3. ile godzin jest od piątku do poniedziałku skoro twierdzisz ze 24 to faktycznie coś nie tak zemną chyba bo wychodzi mi inaczej ?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów