Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Canon 5d mk III i zmiana systemu

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: Canon 5d mk III i zmiana systemu

Masz szkla i znasz system, siedz w nikonie. Moze pp musisz przycisnac i dostaniesz to czego chcesz.

Przed zakupem przestrzel 5'ke i zobacz jak sie czujesz z body i plikami (ze szkla czy flashy rt, bedziesz zadowolony).

Dopiero zaczyna

Pobawiłem się d5 w sklepie i muszę stwierdzić że przestawienie się na canonowska klawiszo i pokrętłologię to dla mnie ciężka sprawa. Na razie w sezonie i tak nic bym nie zmieniał bo byłoby to szaleństwo. Nikon mnie trochę zdenerwował że co nowa puszka to nowa wpadka. Dlatego kupiłem stare sprawdzone d3s. Długo przymierzałem się do d750 ale to body to dla mnie jakaś wielka wtopa. Tyle co przysparza posiadaczom problemow, to nie robił żaden inny nikon. Zostają tylko jednocyfrówki w nikonie.

Początki nałogu Awatar kurczeblade
    Miasto
    Wrocław

Tyle co przysparza posiadaczom problemow, to nie robił żaden inny nikon. Zostają tylko jednocyfrówki w nikonie.
    Ale co "przysparza" D750 użytkownikom ? Klepnąłem tym aparatem około 40 ślubów - i niczego mi nie przyspawa Obserwując użytkowników którzy posiadają i używają ten aparat też niczego nie przysparza...
    Zapraszam do oglądania moich prac ---> CLICK :-)

Początki nałogu
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Masz szkla i znasz system, siedz w nikonie. Moze pp musisz przycisnac i dostaniesz to czego chcesz.
    Zdecydowanie się zgadzam. Najlepszy efekt przyniesie nie zmiana systemu, a skupienie się na dopracowaniu obróbki.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów