Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Canon do 4k - body + 2 używane obiektywy

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Canon do 4k - body + 2 używane obiektywy

Dziękuję serdecznie za odpowiedzi. Już jestem zdecydowany na obiektywy, zostaje kwestia odpowiedniego body - chciałem wybrać 760d ze względu na dodatkowy wyświetlacz monochromatyczny na górze obudowy. Tylko zastanawiam się czy tak naprawdę on jest do czegokolwiek potrzebny? Rozumiem, że ten sam zestaw informacji wyświetla mi się w wizjerze (z wyjątkiem statusu WiFi), prawda? W jakich sytuacjach w jakich sytuacjach ten dodatkowy wyświetlacz może się przydać?

Pełne uzależnienie Awatar adawro
    Miasto
    Ursynów

Mały monochromatyczny ekranik pobiera bardzo mało prądu, co na pewno ma wpływ na długość pracy na baterii w stosunku do zaglądania co chwilę na duży ekran aby sprawdzać ustawienia. Jeśli ktoś jedzie tylko na automacie to chyba nie ma znaczenia.
    R3 + RF85LDS

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez ktatar156 Zobacz posta
    Dziękuję serdecznie za odpowiedzi. Już jestem zdecydowany na obiektywy, zostaje kwestia odpowiedniego body - chciałem wybrać 760d ze względu na dodatkowy wyświetlacz monochromatyczny na górze obudowy. Tylko zastanawiam się czy tak naprawdę on jest do czegokolwiek potrzebny? Rozumiem, że ten sam zestaw informacji wyświetla mi się w wizjerze (z wyjątkiem statusu WiFi), prawda? W jakich sytuacjach w jakich sytuacjach ten dodatkowy wyświetlacz może się przydać?
    Na małym ekraniku masz wszystkie najważniejsze ustawienia aparatu a czy ci się to przyda to już inna sprawa. W nizszych modelach najbardziej brakowało mi drugiego kółka i wlasnie tego wyświetlacza, do reszty mozna się przyzwyczaić.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów