Zamieszczone przez pan.kolega Chyba nie czytałeś forum zbyt wiele. bo nie wiesz, że 6d nie nadaje się do sportu ze względu na fatalny AF i zbyt rzadkie serie. No tak. Mialem na mysli 6dm2. Dostalem jakis czas temu. Nigdy bym przeciez nie wzial tego slabogo 6d. Pff... ? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Zamieszczone przez michal.firszt No tak. Mialem na mysli 6dm2. Dostalem jakis czas temu. Nigdy bym przeciez nie wzial tego slabogo 6d. Pff... í ½í¸„ WysÅ‚ane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Ej, weź, no. Podziel siÄ™ wrażeniami z używania 6d II
Zamieszczone przez michal.firszt No tak. Mialem na mysli 6dm2. Dostalem jakis czas temu. Nigdy bym przeciez nie wzial tego slabogo 6d. Pff... í ½í¸„ WysÅ‚ane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Faktycznie nie ma już sensu zakup wersji 6D I. Od dawna używam 6D II i jestem zachwycony
Zamieszczone przez Tom77 Od dawna używam 6D II i jestem zachwycony Zamieszczone przez michal.firszt No tak. Mialem na mysli 6dm2. Dostalem jakis czas temu. Nigdy bym przeciez nie wzial tego slabogo 6d. Pff... í ½í¸„ Fajna ta rzeczywistość równolegÅ‚a, z lekkim przyspieszeniem czasu
https://500px.com/robowert26
Zamieszczone przez RobertON Fajna ta rzeczywistość równoległa, z lekkim przyspieszeniem czasu Myslę, że juz odpowiedni czas aby 6DI nazywać kultowym
Zamieszczone przez pan.kolega Chyba nie czytałeś forum zbyt wiele. bo nie wiesz, że 6d nie nadaje się do sportu ze względu na fatalny AF i zbyt rzadkie serie. 6d nadaje się do wszystkiego tylko nie do robienia zdjęć ? Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Zasady na forum