Zamieszczone przez michal.firszt 6d Chyba nie czytałeś forum zbyt wiele. bo nie wiesz, że 6d nie nadaje się do sportu ze względu na fatalny AF i zbyt rzadkie serie.
Ostatnio edytowane przez pan.kolega ; 06-06-2017 o 18:16
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
Zamieszczone przez pan.kolega Chyba nie czytałeś forum zbyt wiele. bo nie wiesz, że 6d nie nadaje się do sportu ze względu na fatalny AF i zbyt rzadkie serie. No tak. Mialem na mysli 6dm2. Dostalem jakis czas temu. Nigdy bym przeciez nie wzial tego slabogo 6d. Pff... ? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Zamieszczone przez michal.firszt No tak. Mialem na mysli 6dm2. Dostalem jakis czas temu. Nigdy bym przeciez nie wzial tego slabogo 6d. Pff... í ½í¸„ WysÅ‚ane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Ej, weź, no. Podziel siÄ™ wrażeniami z używania 6d II
Zamieszczone przez michal.firszt No tak. Mialem na mysli 6dm2. Dostalem jakis czas temu. Nigdy bym przeciez nie wzial tego slabogo 6d. Pff... í ½í¸„ WysÅ‚ane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Faktycznie nie ma już sensu zakup wersji 6D I. Od dawna używam 6D II i jestem zachwycony
Zamieszczone przez pan.kolega Chyba nie czytałeś forum zbyt wiele. bo nie wiesz, że 6d nie nadaje się do sportu ze względu na fatalny AF i zbyt rzadkie serie. 6d nadaje się do wszystkiego tylko nie do robienia zdjęć ? Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Zasady na forum