Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Aparat do zdjęć produktowych, fotografii amatorskiej krajobrazowej, portretów

Domyślnie Odp: Aparat do zdjęć produktowych, fotografii amatorskiej krajobrazowej, portretów

Mógłbym poprosić o opinię tego zestawu?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Odp: Aparat do zdjęć produktowych, fotografii amatorskiej krajobrazowej, portretów

Cytat Zamieszczone przez papuzimaczo Zobacz posta
    Mógłbym poprosić o opinię tego zestawu?
    Stary aparat. Nie podano przebiegu migawki, nie wiadomo czy matryca i matówka jest czysta. Cena za wysoka.

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Stary aparat. Nie podano przebiegu migawki, nie wiadomo czy matryca i matówka jest czysta. Cena za wysoka.
    a gdyby złapać same obiektywy, a jako body kupić 50d?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

a gdyby złapać same obiektywy, a jako body kupić 50d?
    Jaki budżet ?

1500 góra.
    Jaki przebieg aparatu jest jeszcze względnie dobry?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

1500 góra.
    Jaki przebieg aparatu jest jeszcze względnie dobry?
    Jak 1500 góra to daruj sobie lustro albo kup cokolwiek. xxxD/xxD+50 1,8+18-55 IS. 15tys w xxxd - 30 tys xxd będzie ok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    śląskie (górnośląskie)

Ja wiem, że według forum nic poniżej 6d się nie nadaje do robienia zdjęć (jeszcze przez dwa-trzy miesiące, bo potem będzie 6d II i 6d przestanie robić zdjęcia), ale bez przesady.

Niedawno widziałem na allegro 50d z przebiegiem około 100tys. za 500-600zł, w podobnej cenie są 40d z znacznie mniejszym "stanem licznika", więc bez problemu da się znaleźć wygodne body, które uzupełnione o Sigmę 18-50/2.8 lub Tamrona 17-50/2.8 (500-700zł) może dać całkiem sporo udanych zdjęć (o ile się nie zepsuje, ale nawet zakup "nówki" 5d mk IV tego nei gwarantuje, jak widać w sąsiednim wątku).

Czy przebiegi można jakoś sprawdzić? Czy mogą być cofane, jak w samochodach?

Myślę nad tym: Aparat Canon 50D (6856879375) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Coś już napisał Awatar Danielasty
    Miasto
    Crewe (Bydgoszcz )

nie chodzi o to że się nie nadaje, bo kiedyś starsze aparaty były na topie i ludzie jakoś robili zdjęcia. Jak masz możliwosć u znajomych to pożycz aparat i zobacz czy taka jakość zdjięć Cię zadowala. Sam bym chciał coś z serio mark IV L-ki obiektywy bo to jest to czego szukam. Lecz jestem zadowolony ze starszych sprzętów i nie kusi mnie jakoś żeby wymieniać bo moja puszka jest " stara "

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez r_m Zobacz posta
    Ja wiem, że według forum nic poniżej 6d się nie nadaje do robienia zdjęć (jeszcze przez dwa-trzy miesiące, bo potem będzie 6d II i 6d przestanie robić zdjęcia), ale bez przesady.

Niedawno widziałem na allegro 50d z przebiegiem około 100tys. za 500-600zł, w podobnej cenie są 40d z znacznie mniejszym "stanem licznika", więc bez problemu da się znaleźć wygodne body, które uzupełnione o Sigmę 18-50/2.8 lub Tamrona 17-50/2.8 (500-700zł) może dać całkiem sporo udanych zdjęć (o ile się nie zepsuje, ale nawet zakup "nówki" 5d mk IV tego nei gwarantuje, jak widać w sąsiednim wątku).
    Kupując aparat ze sporym przebiegiem trzeba się liczyć z naprawą. mając 1500zł na komplet chyba autor posta nie liczy się np z wymiana migawki za 600-700zł

--- Kolejny post ---

Czy przebiegi można jakoś sprawdzić? Czy mogą być cofane, jak w samochodach?

Myślę nad tym: Aparat Canon 50D (6856879375) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
    Po tej aukcji niewiele ci na obiektywy zostanie. 40D można dostać często z przebiegiem poniżej 30tys

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów