Cytat Zamieszczone przez Triszer
Panowie, człowiek konkretnie pyta - co za 2500zł?
Albo go olewacie, albo uważacie, że tylko wasze cudowne lusterka mogą robić sport.
Pewnie, że cudów nie ma, ale gość ma tyle kasy i koniec - co, ma iść do lasu i się powisić?
Ja też kiedyś pstrykałem Nikosiem (dla onanistów, kostka masełka i to jeszcze "łamana") i jak sobie pokombinowałem to zdjątka zrobiłem. Tylko trzeba chcieć.
Gietrzy - ty jakieś szybkie dzieci masz...
OK, ma tylko 2500. Na lustro to za mało, ale to nie znaczy, że można mu powiedzieć, że G5! Jeśli G5 to w sumie każdy inny. Podobno są już kompakty z minimalnym opóźnieniem migawki, co do szybkości AF niewiem. Pytający chciał coś od Canona ja mu mówie tak: jeśli nie rozważasz zakupu dSLR to może być cokolwiek Canona na co Cię stać. Miej jednak świadomość, że zdjęcia mimo Twoich starań mogą być całe lub częściowo rozmyte (focisz turniej ping ponga ręka rozmyta, zawodnik ostry itp.). Osobiście zalecałbym iso200, tryb M przesłona 2.0 (model g5) czas w zależności od warunków, dyscypliny minimum 1/160, ManualFocus ustawiony na nieskończoność.

Co do dzieci - miałem tu napisać esej. Po 30 minutach latania za 3 latkiem z 20D/24-70 mam dość. MAM DOŚĆ!