Ja mam G5 - i jego bym sobie odpuścił jeśli chodzi o sport (chyba że widoki "ogólne" całego boiska przy MF na nieskończoność, albo statyczne fotki pamiątkowe po meczuZamieszczone przez Bhoys
)
Ja mam G5 - i jego bym sobie odpuścił jeśli chodzi o sport (chyba że widoki "ogólne" całego boiska przy MF na nieskończoność, albo statyczne fotki pamiątkowe po meczuZamieszczone przez Bhoys
)
He, pobełkotali, pobełkotali i wyszło G5 ...
Hemm? A gdzie konkretnie?Zamieszczone przez Triszer
![]()
Heh... dobrze myslalem 8)Zamieszczone przez Bhoys
S1 . Wiekszy zoom - albo robisz ujecie calego boiska , albo sama pilke w siatceWybór padnie na S1 IS albo G5, co doradzacie, który wybrać i dlaczego?. Z nowym firmware w dobrych warunkach oswietleniowych podobno calkiem szybki AF ma.
No i stabilizator obrazu.
No i jak cie wkurzy za wolny AF to przelaczasz na nagrywanie filmow![]()
a w fotografii analogowej - oczywiście canona -
to używał ktoś robiąc duże zbliżenia zdjęcia "sportowe" filmami ISO 800, czy raczej maxymalnie 400 ze względu na ziarno?
Pytam oczywiście o sprzęt klasy EOS500N + USM 75-300 (ogniskowa 300mm przy przyslonie ok. 8 )
ej.. ale G5 do sportu sie tez nadaje.. do pilki noznej rowniez.. jest tylko jeden wymog - trzeba wlezc z aparatem na murawe, bo inaczej to co sfocisz taka ogniskowa jaka oferuje ten aparat, nie nada sie do niczego
podstawa w tego rodzaju fotografii jest dluga ogniskowa - wieksza niz 200mm... a wtedy wybor masz niewielki: ktoras z minolt z serii Zxx, canon S1 IS .. badz panasonic - i tyle..
czy wszystkie foty na meczu wykonuje sie z jednego miejsca, za bramka? bez jaj...
za pilka? a po co? zwykle fotografuje sie pilkarzy, a nie sama pilke..