Hej, mam Canona 5d mk II który ma 130 tyś zdjęć... Mam go od nowości z 6 lat ??? Stan bardzo ładny - jaka jest teraz realna cena za ten aparat - widze na allegro stzuki po 3000-3500zł ale nie chcą się sprzedać. Czy nikt już nie chce tych piątek ?
Hej, mam Canona 5d mk II który ma 130 tyś zdjęć... Mam go od nowości z 6 lat ??? Stan bardzo ładny - jaka jest teraz realna cena za ten aparat - widze na allegro stzuki po 3000-3500zł ale nie chcą się sprzedać. Czy nikt już nie chce tych piątek ?
Ostatnio edytowane przez takpoprostu ; 28-05-2017 o 23:33
*t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*
Chce, jak najbardziej. Za 2000-2500 masz szansę go sprzedać. W Twojej cenie bywają sztuki z przebiegiem mniejszym o 100tys.
Uprzedzając pytania dlaczego ich nie widzisz - bo właśnie w takiej cenie się sprzedają, i nie wiszą w nieskończoność ze śmieszną ceną.
I dla informacji, na allegro można szukać także w zakończonych aukcjach, jak sobie posortujesz wyniki wg "popularności", i przeglądniesz te z ofertami, łatwo znajdziesz odpowiedź na Twoje pytanie. A gdybyś miał już dość tego 5d, to biorę za 1500![]()
Ostatnio edytowane przez takpoprostu ; 29-05-2017 o 08:48
*t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*
Ostatnio edytowane przez jaś ; 29-05-2017 o 10:24
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
W ciągu jednego dnia licznik zmalał ze 130tys. do poniżej 20tys?
Tam też wprowadzili "dobrą zmianę", ale jak posortujesz według popularności (oczywiście szukanie w zakończonych) to zobaczysz gdzie były oferty, potem tylko sprawdzasz opisy. Nie jest to dokładne wskazanie co za ile, ale lepszego sposobu na sprawdzenie wartości chyba nie ma.
A to cene dyktuje forum czy rynek. 130K to bardzo duzo, prawie jak auto ktore ma 300K na liczniku. Wystaw na miesiac cena od zlotowki i zobaczysz ile jest warte to cudo.