Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Telekonwerter Yongnuo YN-2.0XIII Canon EOS AF EF

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar KNC

Domyślnie Odp: Telekonwerter Yongnuo YN-2.0XIII Canon EOS AF EF

Do autora:
    Naucz się najpierw przelewać swoje myśli na ekran monitora. Bo póki co ciężko Cię zrozumieć.
    "Chciałbym do niego podpiąć mój tele ale nie wiem czy oby wszystko będzie dobrze." - tak , będzie dobrze. Dla YN będzie dobrze, dla Ciebie w sumie też bo będziesz mieć tc, wiele zależy jeszcze jaka będzie pogoda, bo jak słoneczna to też będzie "dobrze"

"Nie mogę nigdzie znaleźć czy będzie ok więc postanowiłem się was spytać. "
    to pytaj...

Z chęcią bym Ci odpowiedział, ale na razie nie zadałeś żadnego pytania, a na to ukryte pytanie czy wszystko będzie ok? odpisałem Ci wyżej.

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie Odp: Telekonwerter Yongnuo YN-2.0XIII Canon EOS AF EF

Cytat Zamieszczone przez KNC Zobacz posta
    Do autora:
    Naucz się najpierw przelewać swoje myśli na ekran monitora. Bo póki co ciężko Cię zrozumieć.
    "Chciałbym do niego podpiąć mój tele ale nie wiem czy oby wszystko będzie dobrze." - tak , będzie dobrze. Dla YN będzie dobrze, dla Ciebie w sumie też bo będziesz mieć tc, wiele zależy jeszcze jaka będzie pogoda, bo jak słoneczna to też będzie "dobrze"

"Nie mogę nigdzie znaleźć czy będzie ok więc postanowiłem się was spytać. "
    to pytaj...

Z chęcią bym Ci odpowiedział, ale na razie nie zadałeś żadnego pytania, a na to ukryte pytanie czy wszystko będzie ok? odpisałem Ci wyżej.
    Nie sądzę żeby tego typu pouczenia były w jakikolwiek sposób uprawnione i na miejscu.
    Pytanie jest bardzo jasno zadane: czy to będzie działać. Zasługuje na normalną odpowiedź. Odpowiedź jest krótka: nie. Reszta jest raczej zbędna.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Uprawnienia umieszczania postów