-
To raczej ty powinieneś się puknąć i ocknąć, nie informowałeś mailowo ale publicznie na łamach swojej aukcji wprowadziłeś ludzi w błąd a po tym ukradkiem zmieniłeś opis aukcji chociaż wcześniej juz wiedziałeś że Twoja niby teraz pomyłka została wyłapana. Nazwa Twojej firmy padła chyba w czwartym poście tego tematu a mimo wszystko nie przyznałeś się do tego ze sie pomyliłeś chociaż za chwilę udzielaleś "logicznych" rad. I nie mam pretensji do całego swiata tylko poniekąd do Ciebie za ironiczne usmieszki i robienie z kogoś głupka bo to Ty jesteś sprawcą zamieszania. Ponadto nie odpisałeś na maila i nie wyjasniłeś sprawy chociaż zapewniasz że słuzysz fachową pomocą a więc twoja informacja w opisie aukcji była wiążąca. W tym wypadku nie wiem do kogo ty masz pretensje że nikogo nie informowałeś a opis aukcji to niby co??? Setki osob to czytało A poza tym nie czuje się oszukany jak widzisz nie łatwo daję się oszukiwać, jestem detalistą i lubię rozwiazywac zagadki i demaskować ich autorów. Temat uważam za zakończony.
Uprawnienia umieszczania postów