Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Problem z ostrzeniem Tamron SP 45mm f/1.8 Di VC USD i eos5d

Domyślnie Odp: Problem z ostrzeniem Tamron SP 45mm f/1.8 Di VC USD i eos5d

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Po wgraniu nowego softu będzie się łączył.
    Rzeczywiście po wgraniu softu ilość nieostrych zdjęć zmniejszyła się znacznie ale nadal obiektyw nie można wyregulować mikroregulacją. Czasem ma BF a czasem FF.

Pełne uzależnienie
    Miasto

Domyślnie Odp: Problem z ostrzeniem Tamron SP 45mm f/1.8 Di VC USD i eos5d

"nie można wyregulować mikroregulacją" Za pomocą czego? Mikroregulacji w aparacie czy za pomocą Tap-In?

Miałem ten obiektyw pod koniec grudnia 2016 roku przez kilkanaście godzin u siebie na chacie wraz z Tap-In. Ponieważ konkretnie mydlił a nie mogłem (chociaż chciałem) użyć Tap-In bo tak sobie producent wymyślił że żeby aktywować współpracę jednego z drugim to trzeba odesłać obiektyw do Gdańska na serwis celem aktualizacji firmware (co mnie konkretnie wkurzyło bo zamawiałem go w Cyfrowe.pl czyli właśnie... w Gdańsku i na dodatek prosiłem żeby mi przysłali wersję z nowym firmware) to odesłałem go po zwrot kasy (który otrzymałem bez problemów). Później z ciekawości skontaktowałem się jeszcze z dwoma innymi dużymi sklepami foto i wszędzie mieli na stanie egzemplarze ze starym firmware (numery seryjne bodajże poniżej 1000) czyli nawet nie miałem szans na wersję z nowym firmware.
    Ostatnio edytowane przez mkamelg ; 16-07-2017 o 19:36

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów