Sąsiedzi (chyba) nie widzieliZamieszczone przez arturs
pozdr Robert
Sąsiedzi (chyba) nie widzieliZamieszczone przez arturs
pozdr Robert
1.
2.
3.
pozdr Robert
Dla mnie dwójeczka najlepsza. Jedynka - albo bardziej dociąć albo pokazać kocura w całości. 3 jakoś najmniej mi podchodzi.
Chyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!
Nie da się w całości jedynkiZamieszczone przez TOKIN
bo to jest "prawie" całość..........
Cały czas ćwiczę...............
pozdr Robert
Zamieszczone przez RobertN
A mi się dziś wybitnie nudzi i spać nie chce i wogóle... nic mi się nie chce....
Może kotka w ten sposób trzeba było przygotować przed wystawieniem?
Sorry że tak "szopuje" ale jakoś tak sobie patrze i myśle że z niektórych zdjęć to by się dało troszke więcej wyciągnąć :wink:
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Ja niestety nadal ciemna masa jestem. Im więcej zdjęć robię tym mniej potrafię cokolwiek z nimi zrobić................
pozdr Robert
Jak dla mnie wszystkie twoje zdjęcia mają jakieś dziwne kolory.... Pozatym jak już jest dobry motyw zdjęcia to zazwyczaj z kadrem coś nie tak (albo ucięte, albo bałagan i brak pomysłu na wygląd końcowy zdjęcia). Ten kot to jakoś średnio się chyba nadaje do fotografowania moim zdaniem.
A zdjęcia w 800x531 myśle że lepiej by się prezentaowały niż takie małe.
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
IMHO kolorom przydałoby się trochę więcej nasycenia, kotu inny plener, trochę grzebienia i podcięcie wąsów ;-) - u mnie na tych trzech ostatnich jakoś najbardziej widoczne sa wąsy.
Kocią perspektywę już znalazłeś..
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
No z tym grzebieniem to teraz trudno bo zmienia sierść i po kilku minutach włos już tak wygląda. Muszę go poskubać a aostatnio mam mało czasu. Co do nasycenia- jakbym dał więcej kolorów to na zdjęciu kolor sierści wychodzi nienaturalnie- inny plener............ jak go nauczę że może z ogródka wychodzić- to będzie tylko raz......... Wąsy ma bujne bo to kocur. Teraz waży 5,5kg.Zamieszczone przez arturs
pozdr Robert
Może zdjęcia nie najlepszej jakośći bo robione podczas deszczu z odległości około 50 m. No ale to nie ważne, bo w Senec na Słowacji na wystawie Klubowej teriera rosyjskiego nasza Yaga wzięła zwyciestwo Klubu, póżniej na Krajowej wystawie CAC i zwycięstwo w klasie otwartej suk. A w dniu dzisiejszym na wystawie międzynarodowej w Nitrze na Słowacji wygrała całą stawkę czarnych terierów.
-> Kilka fotek z wystawy krajowej psów z 2006-06-02 w Senec na Słowacji
Na początek ujeżdżanie CTR
Kto tu pokazuje ząbki?
Bardzo padało na Krajowej
Praca sędziego jest bardzo ciężka (trzeba się schylać)
(i kucać)
czasem z emocji aż spadały spodnie..........
pozdr Robert