1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
To moje pierwsze próby z Canonem EOS 350D, część zdjęć była robiona z Kit-em,część z TAmronem 75-300, a część z Sigmą 70-300
pozdr Robert
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
To moje pierwsze próby z Canonem EOS 350D, część zdjęć była robiona z Kit-em,część z TAmronem 75-300, a część z Sigmą 70-300
pozdr Robert
Hrabia
1.
2.
Trochę prześwietlone-pierwsza trawka
Kilka z wycieczki po ogródku.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Amelka
9.
10.
pozdr Robert
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
pozdr Robert
Szczerze mowiąc 95% tych zdjęc nie powinno się tu w ogóle pojawic. Nie obraź się ale są po prostu kiepskie. Nadają się bardziej do albumu. Np. po co 3 praktycznie takie same foty ryby ?
Nie podobaja mi sie ani kadry, ani światło ani nawet ostrość, której miejscami brak. Podszlifuj troche warsztat, porób więcej fotek, poczytaj może coś o robieniu zdjęć ich obróbce(bo z tego co widze, to foty prosto z aparatu) i wróć za jakiś czas przedstawić wyniki.
pucha i grucha
Dziękuję tego mi było trzeba. No a z Rybkami- mam 30 palet i kilka wygląda tak samo. Jak już napisałem to pierwsze moje zdjęcia. Poprawię się myślę że za jakiś rok.Zamieszczone przez Scream
pozdr Robert
za duzo tych zdjec!
juz nie chce mi sie czekac az wszystkie sie zaladuja!
usun galerie, przesortuj foty, i daj zaluz od nowa galerie, tylko z NAJLEPSZYMI fotami!
( ja chyba ze swoja tez tak zrobie )
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
DziękujęZamieszczone przez FOTOGRAF
![]()
Zrobię tak z następnymi - dopiero teraz doczytałem zasady galerii.
Tylko teraz mam trochę pracy.
pozdr Robert
Zrób tak, zanim innych do tego będziesz nakłaniał....Zamieszczone przez FOTOGRAF
@RobertN - zgadzam się ze wszystkimi przedmówcami, ale dodam jedną rzecz - dawno nie widziałem, żeby kogoś tak cieszył nowy aparatNie strać tej radości na rzecz tablic testowych!
![]()
Mam go dopiero trzy tygodnie............i bardzo się z niego cieszę. Jesli kogoś zezłościłem fotkami to z góry przepraszam. Myślę że jak trochę więcej poczytam to załapię w jakimś tam % o co chodzi. Teraz jedziemy na 2 wystawy psów na Litwę -ta i następna sobota (może coś ze sobą przywiozę ze zdjęć). W czerwcu 3 wystawy w Słowacji w Nitrze i wtym samym czasie w Krakowie do konkursu daję na mistrzostwa dyskowców 3 moje paletki. Dodam, że wcześniej robiłem zdjęcia HP 735.Zamieszczone przez rysiaczek
pozdr Robert
witaj. no to ja Ci powiem nt. tych zdjęć tak jak mi ktoś kiedyś powiedział:
Widać że aparat działa, słońce świeci i oświetla a szkła ostrzą. I tyle
Ale dobrze że cieszy Cię nabytek. Bo o to chodzi. Nic się nie zrażaj, rób zdjęcia dalej tylko próbuj wrzucać do nas fotki takie, które nie wydają Ci się dobre, ani bardzo dobre tylko takie które sam się dziwisz że Ci tak wyszły.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |