Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Wątek: Zestaw ślubny

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Odp: Zestaw ślubny

Cytat Zamieszczone przez Rysiu Zobacz posta
    Strata tysiaka nie równa stracie trzech tysiaków
    Dla jednego strata tysiaka będzie bardziej dotkliwa niż dla drugiego strata 10 tysięcy. Całe życie tracimy pieniadze

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Dla jednego strata tysiaka będzie bardziej dotkliwa niż dla drugiego strata 10 tysięcy. Całe życie tracimy pieniadze
    Chyba wydajemy. Kto traci ten traci. Biedny zawsze dwa razy traci. W dziale giełda są ogłoszenia często typu: "kupione, leżało w szufladzie rok" ... tylko pozazdrościć "lekkiej ręki"

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez 7four Zobacz posta
    Chyba wydajemy. Kto traci ten traci. Biedny zawsze dwa razy traci. W dziale giełda są ogłoszenia często typu: "kupione, leżało w szufladzie rok" ... tylko pozazdrościć "lekkiej ręki"
    Dla amatora zakup karty pamięci to strata. Każde hobby to strata pieniędzy. Można to sobie usprawiedliwiać na wiele sposobów ale nie zmieni to faktu

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Dla amatora zakup karty pamięci to strata. Każde hobby to strata pieniędzy. Można to sobie usprawiedliwiać na wiele sposobów ale nie zmieni to faktu
    Proponuje zmienić nastawienie do życia. Cyt.: "...Od czasu do czasu, każdemu z nas przydałby się wstrząs, aby przypomnieć sobie , że nasz czas jest limitowany i że jesteśmy tu dla przyjemności a nie za karę..."

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez 7four Zobacz posta
    Proponuje zmienić nastawienie do życia. Cyt.: "...Od czasu do czasu, każdemu z nas przydałby się wstrząs, aby przypomnieć sobie , że nasz czas jest limitowany i że jesteśmy tu dla przyjemności a nie za karę..."
    Dla mnie każda strata związana z fotografia jest przyjemnością

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Kiedyś mnie sąsiad poprosił o radę w zakupach lustrzanki. Skończyło się na tym, że zaproponowałem mu Canona XX z możliwością pożyczenia szkieł jak będzie potrzebował, czy też tanich zakupów na allegro pierwszych stalek. Skończyło się na gołym nikonie bo była promocja - talony na paliwo. Także każdy ma swoje priorytety.

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Kiedyś mnie sąsiad poprosił o radę w zakupach lustrzanki. Skończyło się na tym, że zaproponowałem mu Canona XX z możliwością pożyczenia szkieł jak będzie potrzebował, czy też tanich zakupów na allegro pierwszych stalek. Skończyło się na gołym nikonie bo była promocja - talony na paliwo. Także każdy ma swoje priorytety.
    należy się tylko cieszyć z takiego obrotu sprawy - masz spokój z pożyczaniem
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Bo puściłeś go samego na zakupy. "Dobry zwyczaj, nie pożyczaj"

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Wiekszosc amatorow i poczatkujacych, napala sie na sluby jak reksio na boczek. Na szczescie, zycie szybko weryfikuje takie decyzje.

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Wiekszosc amatorow i poczatkujacych, napala sie na sluby jak reksio na boczek. Na szczescie, zycie szybko weryfikuje takie decyzje.
    Chyba dotacje się skończyły, bo coraz mniej pytań o sprzęt za 19tyś, czy ile tam było.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów