Cytat Zamieszczone przez ultimator Zobacz posta
Ok, fajnie się to wszystko czyta, ale czy ktoś jest w stanie z Canona wystawić sample 1:1 które zerwą skarpety? Bo nie będę ukrywał, skoro już dyskusja się rozwinęła, to super, ale fajnie byłoby na czymś zawiesić oko. Będę wdzięczny.
Pozdro
Oto mamy ożywioną dyskusję rozpoczętą prze osobę, która wyznała, że nigdy nie udało jej się zrobić ostrego zdjęcia Canonem. Osoba prosi forumowiczów o przykład ostrego zdjęcia tak jakby w internetach nie było ton piknych ostrusieńkich fotek zrobionych przez super zawodowców jak i amatorów.
Osoba nabyłwała każdą puszkę po kolei i nie zorientowała się, że AF był w nich podobny (zawodny) a obrazek był taki sam.
O czym tu dyskutować? Fajna zabawka, robi ponoć bardzo ostre zdjęcia, komuś się spodobało, to nabył. No i?

Ja byłem fanem Sony już dawno, kiedy to było bardzo niemodne i dalej jestem, ale na razie za dużo kompromisów i za mało tego, czego chcę jak dla mnie. Dla mnie największa atrakcja to potencjalnie lepsze obiektywy szerkokątne.
Nie ma w tym biznesie opóźnienia dla firm o rozmiarze i potecjale Canona. Inwestycja, Wielki Skok, jeden produkt i wszystko się może zmienić natychmiast.