No tak, tyle że Phil pewnie sie zachlał bo pierwszy raz w histori odpadł w pierwszej rundzie PO
BTW, kogo na CHAMPIONA typujecie?
No tak, tyle że Phil pewnie sie zachlał bo pierwszy raz w histori odpadł w pierwszej rundzie PO
BTW, kogo na CHAMPIONA typujecie?
Mój wymarzony finał to Miami vs L.A. Clippers. Nie sądze by Clippers tak daleko zaszli ale życze im tego. Tak samo chciałbym by miami zdobyło mistrzostwo. Mam też nadzieje że Cleveland odpadnie w tej rundzie. Odchodząc od playoffs - Lebron w wakacje przejdzie jako free agent do mojego OrlandoGrant Hill i Penny Hardaway kończą kariery, Tonny Battie zgodził sie na obniżenie kontraktu dzieki czemu Magicy mogą zatrudnić free agent'a za najwyższe dozwolone w NBA wynagrodzenie.
Orlando Magic 4 life
Na wschodzie szybko polegnie LeBron i jego kawaleria w gora pieciu meczach (wersja optymistyczna dla nich po tym co widzialem wczoraj). Miami wygra pewnie w szesciu. W finale wschodu niestety wygra lepszy czyli Detroit.
Zachod wygra mimo wszystko Timi i jego banda choc Dallas bardzo poprawili obrone to i tak polegna w siedmiu (chyba ze wygraja drugi mecz na wyjezdzie, wtedy moze byc roznie). Druga para to najwieksza zagadka tych playoffs. Mecze na pewno beda piekne, pod publiczke z duuuuza iloscia punktow. Nie wazne kto wygra i tak w finale konferencji max jedno zwyciestwo.
Mistrzem bedzie Detroit. Horry sam nie wygra w finale (no moze nie wiecej niz dwa mecze) Timi i Manu maja sa w groszej formie, a Parkera przykryje tym razem Chancey.
Canon R5 II, R6|RF 14-35|RF 24-105 4L|EF 85 1.8|EF 100 2.8L|RF 200-800|C 420 + 580
(ciachnalem bukmacherskie gdybaniaZamieszczone przez Tasma
)
A w srode to jakie numery w totka padna?![]()
IMO Billups jest za wolny na TonegoZamieszczone przez Tasma
![]()
Chancey jest wolniejszy to fakt, ale zauwaz ze Detriot ma swietnych obroncow pod deska (Wallace x2) i wejscia w stylu Tony'ego nie beda az tak czeste. A na dystansie Parker raczej kuleje.Zamieszczone przez Routlaw
8,14,23,27,39 i szczesliwy numerek 17Zamieszczone przez Vitez
![]()
Canon R5 II, R6|RF 14-35|RF 24-105 4L|EF 85 1.8|EF 100 2.8L|RF 200-800|C 420 + 580
zgadza się obrona i deska są mocne w detroit. Jednak jak Parker będzie absorbował wiecej niż jednego obrońce to ktoś będzie niekryty a rzucać spurs umieją.. Co nie zmienia faktu że niechciałbym ich w finaleZamieszczone przez Tasma
![]()
Ja tez podobnie jak Detroit. Ale life is brutal. Na Detroit nie ma bata, a na SA jest jeden, na imie ma Dirk tylko czy sie obudzi. Zobaczymy....
detroit mają wygrac. Jak to powiada sie na moim bosiku... gra zaczyna sie od obrony, a kto jak kto ale detroit sa w ty najlepsi w tym sezonie
Po dzisiejszej nocy czarne chmury nadciągnęły nad detroit.. co prawda 3:2 to nie koniec ale są bliżej niż dalej wakacji