masz rację.Zamieszczone przez Robson01
poprawię to.
masz rację.Zamieszczone przez Robson01
poprawię to.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Oprócz tego, co napisał Robson dodam jeszcze, że te włosy w oku jakoś dziwnie wyglądają.
Jeśli chodzi o ogólne wrażenie - o wiele lepsze niż poprzedni portret. Poprzedni portret nasunął mi skojarzenie z Marlyn Mansonem. Odrzucił mnie prawdę mówiąc.
dzięki lemino.
poprzedni jeśli mam być szczery miał odrzucać - w sensie odbiór raczej miał nasuwać negatywne skojarzenia.
a nad tymi włosami również się zastanawiam. w lewym oku. spróbuję zrobić tak żeby było widać grzywkę to może będzie jakoś bardziej z sensem wyglądało. ale już nie dzisiaj - idę spać hehe![]()
Nie za ma coZamieszczone przez Il fuoco
To jeśli o mnie chodzi ten efekt "odrzucania" na pewno osągnąłeś. Napiszę więcej - przez to zdjęcie, to jakoś tak mój żołądek chciał się pozbyc tego, co było w środku :/ (czy taki efekt też chciałeś osiągnąć?) Jeśli chodzi o krytykę dodatkową tego pierwszego, to oczy są za jasne w stosunku do ciemności całej reszty...
A jeśli chodzi o drugi, to najpierw myślałam, że chcesz uzyskać złudzenie ruchu, ale wtedy grzywka nie w tę stronę powinna się zakręcaćZamieszczone przez Il fuoco
![]()
Pierwsze - troszku strasznie jasne z prawej strony.
Drugie, czy wg Ciebie jest mniej ładne, bo minę dziewczyna ma nieteges? A jeśli chodzi o drugie zdjęcie, to lewa strona strasznie ciemna i oko gdzieś ginie. Nawet jeśli to miało być spojrzenie z wyrzutem, to ten wyrzut gdzieś ginie...
Jedynka ponownie przejarana (czyżbyś tego nie widział?), w dwójce trochę wyciągnąć prawy policzek z cienia (lekko doświetlić), albo całkowicie ukryć prawe oko w cieniu. Wydaje mi się jednak że pierwsza opcja jest właściwsza.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
...a bo ja wiem co ona sobie tam myślała pod tym jej sufitemZamieszczone przez lemina
![]()
![]()
a co do przejarania w 1 to jak tutaj siedzę i z Wami rozmawiam - niewidzę... serio.
- muszę podpiąć CRT...chyba...
"obrzydliwość" v2 beta - bo coś mi się tutaj niepodoba oprócz sztuczności.... coś jeszcze muszę dodać.
Ostatnio edytowane przez Il fuoco ; 19-04-2006 o 00:59
Juz lepiej nic nie dodawajZamieszczone przez Il fuoco
Kombinujesz niepotrzebnie jak kon pod gorke ...a chyba nie tedy droga.
P.S.
Skalibruj sobie monitor![]()