Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 71

Wątek: Jaki pilot do eos 350D?

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie Jaki pilot do eos 350D?

Jaki pilot do eos 350D kupić?

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 1507
    Jaki pilot do eos 350D kupić?
    Canon RC-1
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

jest jeszcze rc-5 ktory rowniez wspolpracuje z 350d ale nie ma funkcji wyzwalania z opoznieniem 2 sekund co moim zdaniem jest bardzo przydatne!!

masz go tu - http://www.allegro.pl/item100710805_..._nowy_rc5.html ale z wlasnego doswidczenia polecam rc-1..

Coś już napisał Awatar misiul
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Skoro takie wynalazki na allegro http://www.allegro.pl/item99124617_n..._do_canon.html, to pewnie można sobie zmajstrować samemu. Ma ktoś jakieś źródła takiej wiedzy?
    pzdr
    350d +kit + tamron 28-75 Speedlite 380EX

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Jeśli moższ kupić oryginalne to po co majstrować samemu? Nie lepiej ten czas poświęcić na focenie?
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac
    Jeśli moższ kupić oryginalne to po co majstrować samemu? Nie lepiej ten czas poświęcić na focenie?
    Moze dlatego ze oryginalny jest 10x drozszy niz zrobiony samemu ?

Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane
    Moze dlatego ze oryginalny jest 10x drozszy niz zrobiony samemu ?
    1. Koszty mogą być zerowe
    2. Elektronik z zamiłowania byłem (szkołę nawet skończyłem. Tak mnie nachodzi ochota coś dłubnąć, po ostatniej udanej naprawie ekspresu ciśnieniowego, który co prawda z elektroniką za duzo wspólnego nie ma, ale jakiś taki sentyment poczułem
    3. Jakby się udało zrobić, to mielibyśmy własne know-how na forum w tym temacie.

Ja w każym razie biorę się do poszukiwania rozwiązań w tym temacie, proszę nie zniechęcac tylko wspierać

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez misiul
    1. Koszty mogą być zerowe
    2. Elektronik z zamiłowania byłem (szkołę nawet skończyłem. Tak mnie nachodzi ochota coś dłubnąć, po ostatniej udanej naprawie ekspresu ciśnieniowego, który co prawda z elektroniką za duzo wspólnego nie ma, ale jakiś taki sentyment poczułem
    3. Jakby się udało zrobić, to mielibyśmy własne know-how na forum w tym temacie.

Ja w każym razie biorę się do poszukiwania rozwiązań w tym temacie, proszę nie zniechęcac tylko wspierać
    No to do mnie piszesz zebym nie zniechecal Przeciez ja wlasnie pisze ze lepiej zrobic samemu bo nie dosc ze taniej to jeszcze frajda.

Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane
    No to do mnie piszesz zebym nie zniechecal Przeciez ja wlasnie pisze ze lepiej zrobic samemu bo nie dosc ze taniej to jeszcze frajda.
    No właśnie nie do Ciebie. Cieszę się, że mnie popierasz. Miałem napisać tylko pkt.1 ale się jakoś rozpisałem i zastosowałem ripostę w odniesieniu do postu Mac-a cytując faktycznie Twój post.

Bywalec
    Miasto
    Niemcy

Domyślnie

O zerowych kosztach zapomnij.

Jak Ci sie chce dlubac:

maly uC, diody IR, bateria, kwarz, jakas ladna obudowa. W stuwie sie nie zmiescisz, bedziesz potrzebowal parenascie godzin zeby rozpracowac protokol i go samemu zbudowac. Przewaga moze byc wiekszy zasieg - jesli wybierzesz odpowiednia diode i fiutschery ktore mozna doprogramowac a ktorych nie ma oryginalny pilot.

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów