Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: Lustrzanki Samsunga trafiają do sprzedaży

Domyślnie

Myślę że trochę tego Samsunga w Polsce sprzeda się. Na rynku jest sporo analogowych Pentaksów i optykę też można nabyć za grosze (jeszcze)
    | http://www.wizjer.net | dobre chęci i żadne umiejętności | body xxD na końcu i kilka szkieł USM IS coś tam w plecaku a ostatnio częściej w torbie | lampę ze statywem, filtry też mam, bo pisali, że tak trzeba |

Bywalec Awatar Voith
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82
    niestety to, ze obecnie wszystko produkuje sie taniej a nie solidniej.. i tyczy sie t ne tylko eos'ow ale samochodow, butow itp. itd...

niestety jakosc idzie w ilosc a jesli chcesz przyklady to wystarczy przejrzec to forum - co ktorys post to cos w stylu "problem z ..."
    To wymuszone jest prawem rynku - przykładowo jeansy - ktoś mi pokazał Wranglery kupione w pewexie xx lat temu - te jeansy były o wiele lepiej wykonane niż dzisiejsze Wranglery. Gdyby produkować rzeczy trwałe i dobre to bysmy kupowali towary na długie lata i firmy miałby mniejszy obrót. A tak wymurza się sztucznie obrót towarów i gotówki...
    Mniej sprzętu, więcej talentu.

Początki nałogu

Domyślnie

Ano Kubak82 ma racje. Tnie sie koszty to i tnie sie jakosc.
    Czy 350D to nie dotyczy ? Nie chce wzbudzac nowej dyskusji, ale nawet patrzac na wizjer to w aparacie za ta cene powinien byc znacznie lepszy, w koncu to lustrzanka. T70 byl amatorskim aparatem - a wizjerek ma ze ho, ho !!!
    W 370D ( czy jak mu tam) bedzie na pewno wiekszy LCD, ale co z rozdzielczoscia ? Czy tez wzrosnie, czy moze spadnie ? Tego sie obawiam.
    A co do Samsunga:
    - po pierwsze mozna isc do sklepu i go kupic od reki, zarowno GX-1S jak i GX-1L. Logistyka dziala. Nowe Pentaxy to nie wiem czy w ogole beda w Polsce.
    -na fotopolis jest test 1L. Mozna podsumoc jak cala dzialalnosc Samsunga w foto - szumi i slabo widzi (AF).

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fotos
    T70 byl amatorskim aparatem - a wizjerek ma ze ho, ho !!!
    Zbite ze skrzynki po jablkach wielkie formaty to dopiero maja wizjerek ze ho, ho! Nie ma co porownywac analogowych pelnych klatek do aps'a.
    ...

Początki nałogu

Domyślnie

Dlaczego nie ? W koncu to lustrzanka. Jakbym patrzyl przez LCD, to moze by mnie wizjer walil, ale tak to chce miec wielkiiiii :-)

Początki nałogu

Domyślnie

Aha slyszeliscie, ze jeden z powaznych udzialowcow Pentaxa sugeruje aby Pentax zrobil "withdraw" z aparatow cyfrowych ?
    Byc moze bagnet K to juz Samsung, tak jak Minolta skonczyla w Sony.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów