Cytat Zamieszczone przez ypl Zobacz posta
Acha, jeszcze jedna ciekawostka, Pan na hasło wyprzedaję cały system (wprawdzie biedny ale jednak) canona i biorę a9, stwiedził - Panie u nas w Polsce to nie ma znaczenia, to nie Ameryka
Nie wiem gdzie ten pan słyszał o Ameryce, może mu się pomyliła z Dubai.
W Ameryce cena jest już dawno ustalona i jednakowa i nie ma żadnych jałmużn.

W Polsce każdy dowala ile chce na wejściu, ale też nie po to, żeby zaraz obniżyć w dniu pojawienia się sprzętu.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez ypl Zobacz posta

Canona kupowałem na raty, po drodze robiąc błędy. Nie wiem na jaki, natomiast jeżeli dostanę wszystko po list price to podziękuję. Podam taki przykład na co powiedzmy liczę. Jak w 2015 roku kupowałem OLED od LG po tym jak one dopiero wchodziły, to topowy wtedy smartfon od LG to chyba był G4 dostałem z rabatem 60%
Jeżeli teraz będzie deficyt i zero rabatów to będę czekał ale canona raczej napewno już wyprzedaje teraz bo decyzja o zmianie systemu zapadła.
Między telefonem LG a fotoaparatem Sony z soczewkami Zeiss jest zasadnicza różnica. Telefony to i po 1$ sprzedawali....
Zdziwiłbym się gdybyś cokolwiek utargował w sklepie SONY droższego niż ściereczka do obiektywu.w dniu pojawienia się nowego sprzętu.