Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Plener - fotografowanie modelek, 07.2017, centrum Polski ;)

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: Plener - fotografowanie modelek, 07.2017, centrum Polski ;)

Wiem. Sobota = śluby. Nie dogodzę wszystkim z terminem.
    Cytat Zamieszczone przez 7four Zobacz posta
    W tej cenie to można spędzić weekend z jakąś fajną sikorką w fajnym miejscu sam na sam ;-)
    Zastanawiałem się jak odpisać. Przyjmijmy, że nie chciałeś urazić modelek.
    Jesteśmy tam od czwartku do niedzieli. Jak widać na stronie pensjonatu (link u góry) pokój dla 2 osób (ty i "sikorka" jak piszesz) z pełnym wyżywieniem to 280 zł x3 dni to daje 840 złotych. Nasz plener kosztuje 770 zł i jest też w tym wynagrodzenie dla modelek, jedna z modelek aktowa (więc nieco droższa), jest makijażystka i jej wynagrodzenie. Więc za takie pieniądze (770) sam sobie tego nie zrobisz absolutnie. Bo wydasz 840 zł i na swoją sikorkę nic więcej nie wydasz??? Oczywiście to, że tu u mnie wydasz mniej (a nie więcej) jest spowodowane tym, że modelką będziesz się dzielił z kilkoma (czterema) innymi osobami. Ale macie 8 godzin sesji foto w ciągu dnia! Nafotografujesz się do syta. Gdybyś pojechał.
    Ja informuję o imprezie, udział jest dobrowolny natomiast to, że od lat jeździ na to spora grupa osób (w większej części "stali bywalcy") świadczy o tych plenerach nie najgorzej. Tu usiłuje dozbierać trochę osób na lipiec. Na czerwiec miejsca się rozeszły w 4 dni i gdyby nie to, że tylu było rozczarowanych tym, że ie nie załapali to tej w lipcu bym nie robił. Generalnie robiłem zawsze jeden plener wiosną. Latem nie robiłem wcale. Jeśli robiłem kolejny, to była to impreza jesienna. Nie wiem czy w 2017 taką zrobię.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 20-04-2017 o 09:34

Uprawnienia umieszczania postów