Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: [tomkk] Portrety

Mieszany widok

Domyślnie Odp: [tomkk] Portrety

Cytat Zamieszczone przez PanAlex Zobacz posta
    Wszystko super ale potret... Moim zdaniem zrób zdjęcie tak aby było więcej twarzy na zdjęciu i najlepiej byłoby gdyby zdjęcie zgadzało się z zasadą trójpodziału, bo jednak portret to portret czyli przede wszystkim twarz a tak to światło i cała kompozycja jest naprawdę świetna. Powodzenia!

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
    Do ktorego dzialu bys to zaklasyfikowal? Tematem generalnie tutaj jest osoba i jezeli byloby ogladane prawidlowo (w pelnej rozdzielczosci i na pelnym ekranie/duzym wydruku) to by nie bylo z tym watpliwosci. Jezeli do tego dzialu nie pasuje to przeniose.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez italy Zobacz posta
    Nie moja działka , ale to na portret nie wygląda ...i jakieś to zdjęcie na twarzy nie ostre - przynajmniej u mnie tak się wyświetla.
    Wina wyswietlania/forum/moje uploadu. Zdjecie jest w 100% ostre.

Domyślnie Odp: [tomkk] Portrety

Cytat Zamieszczone przez tomkk Zobacz posta
    Do ktorego dzialu bys to zaklasyfikowal? Tematem generalnie tutaj jest osoba i jezeli byloby ogladane prawidlowo (w pelnej rozdzielczosci i na pelnym ekranie/duzym wydruku) to by nie bylo z tym watpliwosci. Jezeli do tego dzialu nie pasuje to przeniose.

--- Kolejny post ---

Wina wyswietlania/forum/moje uploadu. Zdjecie jest w 100% ostre.
    Tak jak ktoś zauważył jak się ogląda to zdjęcie bardziej zwraca się uwagę na tło. Nie wiem jakie są kategorie ale jeżeli jest to ludzie i przyroda albo coś w ten deseń ☺️

Uprawnienia umieszczania postów