Cytat Zamieszczone przez bzdura1979 Zobacz posta
Sprawa nie spędza mi snu z powiek, stać mnie żeby zafundować Canonowi komfort wyjścia na swoje. Po prostu czego innego spodziewałem się po, było nie było, poważnej firmie. Chyba warto, żeby ludzie wiedzieli, że wydając po kilka tysięcy na szkło/aparat nie mogą mieć żadnej pewności, że Cashback zadziała, nie sądzisz? Nie umrę z głodu z braku 860 zł, ale zaufanie do firmy straciłem. I nie mam zamiaru odpuszczać tylko dlatego, że dla ciebie kolego 860 zł to jak splunąć. Niektórzy za te pieniądze żyją cały miesiąc. Odszczekam każde słowo, jeśli Canon wywiąże się ze zobowiązania, ale póki co się nie zanosi. Tyle ode mnie.
To pierwszy cashback w życiu? Bo ja robiłem tuziny i zwykle było napisane, żeby nie zawracać d.. w ogóle przez co najmniej 6-8 tygodni. Czasem przychodziły po czterech miesiącach... A jeśli coś się dzieje to jeszcze dłużej. I to zwykle były specjalne firmy obsługujące te cashbacki. A tu pewnie sami pracownicy Canona to robią i setek ludzi pewnie do tego nie zatrudnili. Taka jest skala czasu przy tych śmiesznych zabawach, które ze swojej natury są niepoważne.
Kto jest w gorącej wodzie kąpany, chce być traktowany poważnie i zachować godność osobistom i stać go, powinien się od tego procederu trzymać z daleka.