Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Wątek: Ostrzegam przed akcją CASHBACK Canona

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Domyślnie Odp: Ostrzegam przed akcją CASHBACK Canona

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Traktuje sie to jako przychod.
    To jak mi żona kasę na konto, to tez mam płacić od tego podatek ? Nie rozumiem dlaczego mam płacić podatek za zwrot od Canona za kupienie obiektywu w akcji promocyjnej. Przecież podatek został zapłacony za szkło netto plus VAT.
    Ostatnio edytowane przez robertskc7 ; 09-04-2017 o 18:08

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

A masz z nia wspolnosc majatkowa?

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    Alez problem wydrukowac lewa fakture. Canon tego przeciez nie sprawdzi. Ale po takim zajsciu mozna dopasc cwaniaczka.
    Chyba ze ktos kupil i oddal. Wszystko wyslal, kase wzial i sie smieje
    Prędzej to drugie, dlatego wycina się kody, a jeżeli przechodzi to bez wycinania, to jest dziura w tym systemie.

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Cytat Zamieszczone przez 7four Zobacz posta
    Prędzej to drugie, dlatego wycina się kody, a jeżeli przechodzi to bez wycinania, to jest dziura w tym systemie.
    Z tym wycinaniem to też nie do końca bo ileż to pracy nanieść kawałek zdjęcia na wycięty kawałek tektury. Żaden. Pamiętam jak aby dostać zwrot to trzeba było ten wycięty kawałek wysłać do canona, ale chyba za dużo mieli z tym babrania

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    Z tym wycinaniem to też nie do końca bo ileż to pracy nanieść kawałek zdjęcia na wycięty kawałek tektury. Żaden. Pamiętam jak aby dostać zwrot to trzeba było ten wycięty kawałek wysłać do canona, ale chyba za dużo mieli z tym babrania
    Czyli jak teraz nie trzeba, to widać cwaniaki znaleźli sposób.
    A założyciel wątku, zamiast to wyjaśnić, będzie płakał jaki to canon jest zły i nie dobry
    BTW, to po co komu dwa takie same obiektywy?

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

A tu niektórzy się wzburzali, że są traktowani jak oszuści, że popsuli sobie pudełko.....

https://www.canon-board.info/coz-gdz...46/index4.html

To, czy poczujesz się jak oszust nie zależy od Canona tylko od prawdziwych oszustów.....którzy są wszędzie.
    Jedyny bezpieczny sposób to wysyłanie oryginalnej tektury a nie jakichś tam kopii.

A najlepej podzielić cashback na trzy porcje, jedna na oryginał, dwie na kopie kodu, trzeba załączyć oryginał paragonu z kopią kodu albo kopie kodu z oryginałem paragonu, plus obie kopie, trzeba to wysłać na trzy różne adresy z wypełnionymi formularzami (każdy inny).
    W razie pomyłki przychodzi zwrot i list po 8 tygodniach z prośbą o poprawki.
    Wtedy bardziej leniwi czy raczej normalni odpadają z konkursu.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Oświadczam wszem i wobec, że sprawa się wyjaśniła. Spółka Canon Polska zachowała się uczciwie, profesjonalnie i zatwierdziła zgłoszenie.
    Pod wpływem irytacji padło z mojej strony kilka niepotrzebnych sformułowań, za co Spółkę i wszystkich zainteresowanych przepraszam. Być może gdyby komunikacja z klientem była lepsza, dałoby się uniknąć nieporozumień. Na przyszłość wezmę sobie do serca przykazanie cierpliwości, zaparzę ziółka, zrobię sobie kompres.

Pełne uzależnienie Awatar adawro
    Miasto
    Ursynów

No dobra, oficjalne dementi mamy za sobą - ale to nie wyjaśnia co się tak naprawdę stało.
    R3 + RF85LDS

Cytat Zamieszczone przez adawro Zobacz posta
    No dobra, oficjalne dementi mamy za sobą - ale to nie wyjaśnia co się tak naprawdę stało.
    Nie mam pojęcia. Dostałem tylko zdawkową informację.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów