Prosiłbym o podanie jakiegoś dobrego serwisu w lublinie naprawiającego cyfrowe EOS-y jeśli takowy serwis tam jest. Z góry dziękuje za podpowiedzi.
Prosiłbym o podanie jakiegoś dobrego serwisu w lublinie naprawiającego cyfrowe EOS-y jeśli takowy serwis tam jest. Z góry dziękuje za podpowiedzi.
uuuu slabo jest... mozna sie zapytac na osiedlu piastowskim na lsm, wjazd od filaretow - nie pamietam ulicy.. Jest tam w domku jednorodzinnym bardzo sensowny i uczciwy zaklad. Tylko ze zdaje sie niechetnie robia cyfrowe eosy... ale mozna sie zapytac.
w zakladzie, o ktorym mowi zic - na filaretow - bardzo chetnie robia DSLRy. bylem i pytalem na wszelki wypadek. gosc powiedzial, ze on sam sie tym nie zajmuje, bo od lustrzanek jest szef, ale robia.
natomiast zdecydowanie odradzam serwis na zielonej - koles podobno dobry, ale do analogow i kompaktow. na DSLRach to on sien ie zna - czyscil mi matryce a przy okazji zasyfil pryzmat i inne bebechy...
EDIT: jest jeszcze chyba cos na deptaku, obok ratusza. jest tam komis foto i CHYBA tez naprawa. pewny nie jestem, ale jak bede przechodzil obok, to zajrze.
Ostatnio edytowane przez nastier ; 03-05-2006 o 14:02
Na deptaku przyjmują sprzęt do naprawy i wysyłają dalej do foto-serwisu na Hryniewieckiego.Zamieszczone przez nastier
To nie jest przypadkiem jedna firma?Zamieszczone przez mceyk
A tak w ogóle to rozumiem, że wszyscy mówią cały czas o tym serwisie na Hryniewieckiego (koło FIlaretów)?
www.foto-akcesoria.com
DSLRs & lenses
Ma ktoś jakieś doświadczenia z tym serwisem na Hryniewieckiego??? czy są w stanie np. wymienić pryzmat na nowy w lustrzance cyfrowej???
Oni chyba cyfrowek nie robią, raczej analogowe. Pewnie i tak biora wysylaja na zytnia jak dostana cyfre canona![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
hej
bede przejazdem w lublinie i chcialabym zaniesc swoj 350d do jakiegos sensownego serwisu na przeczyszczenie bebechow. czy moglibyscie podac jakis KONKRETNY adres - ulice i nr budynku???
z gory dziekuje
Hryniewieckiego 46
Tel. (0-81) 525-01-21
po wejsciu do srodka nie dziw sie, ze panowie wygladaja jak pracownicy nasa. a czy robia cyfre? zadzwon, zapytaj
o to wlasnie mi chodzilobardzo ci dziekuje
))