Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Wątek: Ekonomiczny ślubniak

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: Ekonomiczny ślubniak

Cytat Zamieszczone przez robson999 Zobacz posta
    @rm, @zdebik, @michaelsz, to gdzie tu jest zachowana idea wygody fotografowania zoomem?
    Czyli w każdym wypadku trzeba mieć 2 body na szyi? To ja się tak nie bawię, to bez sensu
    Gdzie tam, na szelkach wisza albo jeden trzyma asystent. Ale ja tam nie wiem, dzialam zgodnie z zasada internetu: nie znam sie ale, sie wypowiem.

Dwa, jak taki aparat pada to musi wczesniej miec jakies problemy z trzymaniem czasow czy cos.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    śląskie (górnośląskie)

Domyślnie Odp: Ekonomiczny ślubniak

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Dwa, jak taki aparat pada to musi wczesniej miec jakies problemy z trzymaniem czasow czy cos.
    Niekoniecznie "aparat pada" - z własnych doświadczeń: akumulator (noname, ale to chyba bez znaczenia), wcześniej wielokrotnie sprawdzony, wystarczający na dość dużo zdjęć, działał sobie poprawnie, pokazywał "pełny stan", i przy próbie zrobienia kolejnej klatki pokazał stan "pusty". Jeśli coś takiego się zdarzy podczas przysięgi, a torba z zapasowym body będzie gdzieś z boku, w ławce, to albo poprosisz księdza aby poczekał, albo nie masz zdjęć. Jeśli masz na szyi, na szelkach, przy pasku, gdziekolwiek pod ręką drugi aparat, możesz nie stracić nic, i dopiero po "akcji" spokojnie zastanawiać się, jaki jest problem ze sprzętem, i dlaczego nie działa.

@robson999: (teraz będzie z przymrużeniem oka) jeśli drugie body jest za ciężkie, weź do kieszeni jakiegoś lepszego kompakta, to też może uratować sytuację gdy nie ma czasu na podejście po zapasowe body

Uprawnienia umieszczania postów