Cytat Zamieszczone przez zanussi Zobacz posta
Po prostu są kotlety mielone i kotlety z drogiej argentyńskiej wołowiny być może z dodatkiem trufli ale to wciąż kotlet
Ot bardzo fajne podsumowanie tematu, które mi się spodobało. Postawiłbym w tym aspekcie kropkę, ale...

Cytat Zamieszczone przez janhalb Zobacz posta
Chyba inaczej postrzegam rolę fotografa ślubnego... Mam wrażenie, że przy zdjęciach ze ślubu nie do końca o JEGO osobę i JEGO osobowość ma chodzić?
Ja myślę podobnie, chociaż ostatnio się waham między swoimi przemyśleniami. Bo tak naprawdę gość ma w pewnej sprawie rację. Mianowicie chodzi mi o to, że każdy z Nas zrobi inne zdjęcie tej samej parze młodej w takich samych warunkach. Każdy z nas ma inną wrażliwość i to może być kluczem do zrozumienia jego podejścia do tematu. Według mnie jest ciekawe i w jakiś sposób odróżnia się od innych i to w dużym stopniu. Może pary młode, które zlecają mu foto na ich ślubach po prostu czują jego wrażliwość i im to odpowiada? Pomijam jakby kwestie typowo marketingowe i sposób podejścia do klienta, bo to już taka totalnie indywidualna sprawa naszych klientów.