Pokaż wyniki od 1 do 10 z 76

Wątek: Kupujcie 1599 :-)

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Kupujcie 1599 :-)

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    Tłumaczenie o wycofaniu z oferty dystrybutora to już kpina.
    Każde tłumaczenie tej jak sądzę ewidentnej pomyłki jest słabe ale nie mają innego wyjścia.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Każde tłumaczenie tej jak sądzę ewidentnej pomyłki jest słabe ale nie mają innego wyjścia.
    Oczywiście mają/mieli wyjście tylko trzeba mieć jaja żeby przyznać się do błędu. Cena za ten obiektyw jest nierealna i każdy to wie ale sklep mógł wyjść z twarzą proponując bon/gratis/obniżkę na cokolwiek związanego z fotografią dla osób które zamówiły ten obiektyw. Niestety odpowiedzi w imieniu sklepu udzieliła pipka która powinna od razu stracić posadę którą zajmuje.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Oczywiście mają/mieli wyjście tylko trzeba mieć jaja żeby przyznać się do błędu. Cena za ten obiektyw jest nierealna i każdy to wie ale sklep mógł wyjść z twarzą proponując bon/gratis/obniżkę na cokolwiek związanego z fotografią dla osób które zamówiły ten obiektyw. Niestety odpowiedzi w imieniu sklepu udzieliła pipka która powinna od razu stracić posadę którą zajmuje.
    I pewnie ta osoba, którą określasz z takim lekceważeniem poniesie konsekwencje, może nawet niejedna.
    Ale przyznać się do błędu - marketingowo - nigdy. Zarząd by Cię za to zjadł posypawszy uprzednio solą .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów