Zwykle takie firmy to różna forma spółek, a świadome działanie na szkodę spółki jest przestępstwem. Za tym zawsze stoi gdzieś jakiś człowiek, a nie anonimowi "oni". Nie sądzę żeby były tabuny chętnych do wpakowania się w takie guano tylko dlatego, że kilku gości wyrazi w internetach swoje święte oburzenie![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
jest oficjalne stanowisko sklepu:
W nocy z dnia 21 na 22 marca prowadziliśmy naszą cykliczną akcję "Nocna promocja" na euro.com.pl. Jedną z atrakcji był przeceniony obiektyw Canon EF 24–70 mm f/2.8 L II USM za 1599 złotych. Ta oferta wzbudziła zainteresowanie kupujących i znalazło się wielu chętnych. System przyjmował zgłoszenia wg kolejności, w jakiej napływały. Po wyczerpaniu zapasów magazynowych system powiadamiał kupujących o braku produktu i anulowaniu ich zamówienia. Regulamin naszego sklepu zakłada, iż każdy zakup musi zostać potwierdzony telefonicznie lub mailowo przez pracownika naszego sklepu. Ten komunikat jest widoczny m.in. podczas dokonywania każdych zakupów, nie tylko tych promocyjnych. Każdego zawiedzionego przepraszamy. Tych, którzy dokonali zakupu po promocyjnej cenie i dostali mail potwierdzający, zapewniamy, iż produkt zostanie dostarczony w najbliższych dniach.
Tomasz Siedlecki, dyrektor do spraw marketingu RTV EURO AGD
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Odpowiedź na zapytanie o powód anulowania zamówienia:
Szanowny Kliencie.
Dziękujemy za kontakt z działem obsługi zamówień internetowych.
Pragnę poinformować, iż został wyczerpany zapas magazynowy na rezerwowany produkt wyprzedażowy. W związku z wycofaniem przez Dystrybutora, produkt ten nie będzie sprzedawany w naszym sklepie, a zamówienie zostało anulowane.
6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
Moje fotki Moje fotki II
Ooo... Czyli Canon przestaje produkować ten obiektyw? A to ciekawe... <-- Sarkazm![]()
piękna ściema, bo przecież nie ma jak sprawdzić czy ktoś otrzymał "maila"![]()
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
He he, już myślałem, że w końcu pojawiła się cena adekwatna do polskich warunków.
Ostatnio edytowane przez asdf ; 24-03-2017 o 21:03
T17-50/2.8, C85/1.8, pleśniaki.