Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 76

Wątek: Kupujcie 1599 :-)

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie Odp: Kupujcie 1599 :-)

Nikt nie ma powodu poddawać w wątpliwość niskie ceny. Sprzedawcy sami są sobie winni. Sami wymyślają cuda wianki typu garnitury "buy 1, get 2 free" albo wyprzedaż 90% off, cashbacki całej ceny zakupu, czyli w sumie rozdawanie za darmo.

Oni przecież kupują towar na handel, to każdy może tak samo.

Ja czasem kupuję rzeczy tylko dlatego, że tanio, a nawet kilka na raz. Kiedyś kupiłem 3 mydelniczki analogowe z zoomem 150mm Olympus Stylus 150, bo były praktycznie za darmo. Jeszcze dwa z nich leżą w pudełkach, nigdy nie użyte.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Pełne uzależnienie Awatar Leon007
    Miasto
    wieś, nie miasto

"Polactwo" to nie kupowanie w okazyjnych cenach, ale grożenie sądem za anulowanie oferty. IMHO. Przecież KAŻDY się może pomylić! ;D
    Człowiek myślał, że jak kupi lustereczko, to będzie jak w bajce...A tu gniot za gniotem
    c600d; c 50/1.8; t 17-50/2.8->5Dc;50 1.4;70-210 3.5; 35 2.0 i inne...
    mój FB
    mój Flickr

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Mogą anulować, mają to w regulaminie na takie okazje.
    Po złożeniu Rezerwacji lub Zamówienia Klient otrzymuje odpowiednią wiadomości e-mail, a w szczególności:
    e-mail będący potwierdzeniem wpływu Rezerwacji lub Zamówienia do Sklepu Internetowego,
    e-mail o tytule: „Rezerwacja nr XXXXXX/YYYY – potwierdzenie Rezerwacji” zawierający ostateczne potwierdzenie Rezerwacji lub „Zamówienie nr XXXXXX/YYYY – potwierdzenie Zamówienia” - potwierdzający wszystkie istotne elementy Zamówienia, wówczas Umowa sprzedaży zostanie zawarta wraz z otrzymaniem przez Klienta wiadomości e-mail o tytule: „Zamówienie nr XXXXXX/YYYY – potwierdzenie Zamówienia”. ....
    ... Rezerwacja lub Zamówienie mogą zostać anulowane przez Usługodawcę.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Nikt nie ma powodu poddawać w wątpliwość niskie ceny. Sprzedawcy sami są sobie winni. Sami wymyślają cuda wianki typu garnitury "buy 1, get 2 free" albo wyprzedaż 90% off, cashbacki całej ceny zakupu, czyli w sumie rozdawanie za darmo.

Oni przecież kupują towar na handel, to każdy może tak samo.

Ja czasem kupuję rzeczy tylko dlatego, że tanio, a nawet kilka na raz. Kiedyś kupiłem 3 mydelniczki analogowe z zoomem 150mm Olympus Stylus 150, bo były praktycznie za darmo. Jeszcze dwa z nich leżą w pudełkach, nigdy nie użyte.
    To weź te "mydelniczki" i zanieś do Domu Dziecka, niech ktoś ma z nich pożytek

Uzależniony

Igor nie zdążył wziąć udziału w zabawie, to ma focha na innych To jest za to takie "nasze"

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    To weź te "mydelniczki" i zanieś do Domu Dziecka, niech ktoś ma z nich pożytek
    Typowe polactwo z Ciebie wychodzi. Nienawiść, złość, zazdrość. Nie zachowuj się jak pan z wąsem pod budką z piwem.

Początki nałogu

Rezerwacje już zostały anulowane. Nie ma o co toczyć piany...

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

oj , dajcie spokój, tu przynajmniej jest kulturka
    na innych forach to od razu są zakładane eventy na fejsie szkalujące "nieuczciwa" firmę , która nie chce czegoś oddać za darmo i zbieranie się do kupy celem wynajęcia kancelarii prawnej
    aż mi czasem wstyd to czytać
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Swoją drogą firma euro rtv agd kłamie podając powód anulowania zamówienia. I to jest posiadanie klienta w d... Nie mogą się po prostu przyznać, ze walnęli się w cenie, a nie pisać że obiektyw został wyprzedany? Czyli co - nie ma w canonie już szkła 24-70 2.8 w wersji II?

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów