Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Pierścienie pośrednie EF dla EOS'ów za 80 zł .. ?

Coś już napisał Awatar TOMMYx
    Miasto
    Wrocław/Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt
    A mnie sie wydaje, że akurat w tym przypadku sprzedający byl nieświadom, co za "perełkę" sprzedaje. Świadczy o tym choćby fakt, że kupił to allegrowy handlarz.

Szukaj w zakończonych, wpisz w różnych kombinacjach: 100 100mm macro makro i zobaczysz, że w pizdu się tego sprzedało.
    Trzeba tylko umieć szukać :-)
    Szprzedający na pewno nie był świadom, co sprzedaje.

A szukać szukam, ale co mi po zakończonych
    A akurat na aukcje, które trwają jakoś nie moge trafić, tym bardziej, że większą połowę dnia jestem w pracy, bez stałego dostępu do netu.

No ale jak to mówią, dla chcącego nic trudnego, w końcu coś upoluję
    Pozdrawiam,
    T.

--
    "Życie jest krótkie, sztuka długotrwała, sposobność ulotna, doświadczenie zwodnicze, osąd trudny."

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOMMYx
    A szukać szukam, ale co mi po zakończonych
    Wiem, że nic, ale to dowod ile przegapiłeś :-)

Cytat Zamieszczone przez TOMMYx
    A akurat na aukcje, które trwają jakoś nie moge trafić, tym bardziej, że większą połowę dnia jestem w pracy, bez stałego dostępu do netu.
    Bo to nie tak się robi :-)
    Nastaw sobie subskrybcje i codziennie rano dostaniesz maila. Słowa kluczowe już Ci podałem.
    Następnie gdy pojawi się interesująca aukcja, nastaw snajpera www.snip.pl i wcale nie musisz mieć stałego dostępu do netu :-)
    Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 30-04-2006 o 10:52
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Miasto
    Wrocław/Opole

Domyślnie

Wiem, że nic, ale to dowod ile przegapiłeś :-)
    To fakt, przegapiłem i to nie jedną

Bo to nie tak się robi :-)
    Nastaw sobie subskrybcje i codziennie rano dostaniesz maila. Słowa kluczowe już Ci podałem.
    Następnie gdy pojawi się interesująca aukcja, nastaw snajpera www.snip.pl i wcale nie musisz mieć stałego dostępu do netu :-)
    Subskrypcję mam ustawioną, a snip'a nie używam, bo kiedyś mnie raz zawiódł i się na niego obraziłem ...

Ale pomyślę, może dam mu jeszcze jedną szansę.
    Pozdrawiam,
    T.

--
    "Życie jest krótkie, sztuka długotrwała, sposobność ulotna, doświadczenie zwodnicze, osąd trudny."

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Te pierścienie to proteza i dlatego cena za taki set nie jest wygórowana a jeśli to chińszczyzna to cena jest o.k. Porządnie pierścienie z przeniesieniem automatyki to 450-600 PLN.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

nie pomyśleliście że takie pierścienie ułatwią życie na wszelkich przejśćówkach np Eos/Nikon, Eos/contax-yashica , Eos/m42 itp w takich przypadkach potrzebny jest tylko taki komplet ....

Miasto
    Wrocław/Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac
    Te pierścienie to proteza i dlatego cena za taki set nie jest wygórowana a jeśli to chińszczyzna to cena jest o.k. Porządnie pierścienie z przeniesieniem automatyki to 450-600 PLN.
    ALe wszyscy o tym wiedzą
    A topic odnosi się do ściemy z pierścieniem przysłony
    Pozdrawiam,
    T.

--

suave
    Guest

Domyślnie

Te pierścienie nie mają styków wiec nie przenoszą automatyki. chociaz ostrość prawie zawsze przy pierścieniach ustawia się manualnie to juz wartość przysłony moze być dobrana przez aparat tak przynajmniej ja robię i jest dobrze. Pierścienie z automatyka koszt 600 zł Marumi. Tego badziewia raczej bym nie kupił gdybym miał ustawiac przysłone ręcznie i kombinować na 1000 sposobów. w takim wypadku lepiej kupić radziecki mieszek za stówę bo na jedno wyjdzie a daje wieksze mozliwości.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów