Witam, czy ktoś coś wie o Magic Lantern dla Canona 5D mark IV ? Kiedy wyjdzie, co będzie miał itp ? Zastanawiam się i szukam w sieci, ale coś mało na ten temat. Chyba, że źle szukam.
Najbardziej mnie zastanawia czy uda się 4k z kodekiem H.264.
Witam, czy ktoś coś wie o Magic Lantern dla Canona 5D mark IV ? Kiedy wyjdzie, co będzie miał itp ? Zastanawiam się i szukam w sieci, ale coś mało na ten temat. Chyba, że źle szukam.
Najbardziej mnie zastanawia czy uda się 4k z kodekiem H.264.
Kiedy wyjdzie? Nieprędko o ile w ogóle.
https://www.magiclantern.fm/forum/in...0066#msg180066
New Firmware for EOS 5D Mark IV Coming Soon [CR2]There is no ML for 5D4 and ML project does not know about schedules, delivery dates.
^ Podobno w przyszłym miesiącu ma wyjść jakiś duży update firmware ale co w nim się znajdzie tego nikt nie wie.
Ostatnio edytowane przez mkamelg ; 07-03-2017 o 15:55
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Pewnie poprawią kilka literówek w menu i poprawią rzadkie zjawisko (tzw. rare phenomenon), występujące przy jednoczesnym naciśnięciu kilku klawiszy i kręceniu oboma kółkami w przeciwnych kierunkach.
Jak update ma być duży to może nawet będzie to dotyczyć kilku języków i kilku kombinacji klawiszy (tzw. combosów)
Na to też jest szansa.