Piękne :-) Gościu pewnie kilka dni wcześniej był starszym pucybutem w Dubai Mall. Szczęście, ze pasty do papci nie miał ze sobą.
Piękne :-) Gościu pewnie kilka dni wcześniej był starszym pucybutem w Dubai Mall. Szczęście, ze pasty do papci nie miał ze sobą.
Szkoda czasu na taką zabawę ze szczoteczkami. Profesjonalna matoda czyszczenia korpusów i obiektywów zalecana przez serwis Canona jest pokazana w tym filmie szkoleniowym:
https://m.youtube.com/watch?v=lrdkFXsr5Us
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
Swoją drogą ciekawe ilu amerykanów po obejrzeniu tego filmiku zastosowało podobną metodę?
jakiś % na pewno
skoro są chętni na czyszczenie aparatu pod gołym niebem w Dubaju![]()
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Ktoś za to pucowanie jednak płaci.
W Dubaju wielu, którzy są dziś posiadaczami Malli, podobnie zaczynało.
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
Ci, którzy są w Dubaju właścicielami malli raczej nie przeszli ścieżki kariery od pucybuta. Oni po prostu byli właścicielami Dubaju i pucybutów, a przy okazji zbudowali sobie kilka budynków, głównie za pieniądze Europejczyków i Amerykanów lokowane w funduszach zwanych inwestycyjnymi.
--- Kolejny post ---
A czy po umyciu można taki zestaw zwrócić do sklepu? Tak jak czynią polscy elitarni celebryci podczas pobytu w US i po zaopatrzeniu w waltmarcie? :-)
oczywiscie ze mozna, po uprzednim wylaniu mydlin
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Niesamowite! Czyli ten amerykański zestaw usuwa też mydło z aparatu/obiektywu!