EOS 5D IV cena w Dubaju

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pan.kolega
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 2817

Odp: EOS 5D IV cena w Dubaju

Zamieszczone przez tomfoot Zobacz wpis
    Swoją drogą ciekawe ilu amerykanów po obejrzeniu tego filmiku zastosowało podobną metodę?
    Ja myję mój sprzęt regularnie tą metodą. W Stanach w sklepach Home Depot można nawet kupić węże ogrodowe z bagnetami EOS EF z chipem i z przeniesieniem elektroniki dzięki czemu można sterować strumieniem wody i lustrem z menu aparatu.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Komentarz

• tomfoot
      Pełne uzależnienie
      • 2010
      • 2304

Ci, którzy są w Dubaju właścicielami malli raczej nie przeszli ścieżki kariery od pucybuta. Oni po prostu byli właścicielami Dubaju i pucybutów, a przy okazji zbudowali sobie kilka budynków, głównie za pieniądze Europejczyków i Amerykanów lokowane w funduszach zwanych inwestycyjnymi.

--- Kolejny post ---

Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz wpis
      Ja myję mój sprzęt regularnie tą metodą. W Stanach w sklepach Home Depot można nawet kupić węże ogrodowe z bagnetami EOS EF z chipem i z przeniesieniem elektroniki dzięki czemu można sterować strumieniem wody i lustrem z menu aparatu.
      A czy po umyciu można taki zestaw zwrócić do sklepu? Tak jak czynią polscy elitarni celebryci podczas pobytu w US i po zaopatrzeniu w waltmarcie? :-)

Komentarz

• becekpl
        Pełne uzależnienie
        • 2009
        • 4312

oczywiscie ze mozna, po uprzednim wylaniu mydlin
        Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
        Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Komentarz

• tomfoot
          Pełne uzależnienie
          • 2010
          • 2304

Niesamowite! Czyli ten amerykański zestaw usuwa też mydło z aparatu/obiektywu!

Komentarz

Pracuję...
          X