Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: Bardzo prosze o pomoc w doborze uzywanego aparatu do zdjec MAKRO

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Pineda de Mar

Domyślnie Odp: Bardzo prosze o pomoc w doborze uzywanego aparatu do zdjec MAKRO

zdebik
    A co Koledze przeszkadza, ze zadaje tutaj pytania?
    Nie wiem, czy Kolega zauwazyl, ale ten dzial ma nazwe "Dla poczatkujacych", a za takiego sie uwazam i dlatego zadaje pytania.
    Jak w Londynie jest paskudna pogoda i masz zly dzien, to proponuje napar z melisy.
    Pozdrawiam ze slonecznego Costa Brava.
    MIKO

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez MIKO Zobacz posta
    zdebik
    Nie wiem, czy Kolega zauwazyl, ale ten dzial ma nazwe "Dla poczatkujacych", a za takiego sie uwazam i dlatego zadaje pytania.
    Jak w Londynie jest paskudna pogoda i masz zly dzien, to proponuje napar z melisy.
    MIKO
    Przeczytales duzo i nadal nie znasz podstaw, nie potrafisz zamiescic zdjec. Moze to Cie przerasta. Prostsza bedzie hodowla bananow jesi tam tak grzeje.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Pineda de Mar

zdebik
    Zapisalem sie na ten Szanowny Portal, aby uszczypnac odrobine wiedzy od Osob, ktorzy maja duza wiedze na temat fotografii i kilku Kolegow podzielilo sie ze mna swoja wiedza, za co jestem IM bardzo wdzieczny.
    Jezeli nie masz mi nic merytorycznego do powiedzenia, to nie wchodz na ten moj post.
    Nie wiem skad u Ciebie tyle agresji i nie chce tego wiedziec.
    Za moich czasow ktos z problemami pisal do "Przyjaciolki" i za dwa tygodnie mial odpowiedz.
    Moze sprobuj napisac do jakiegos "Pudelka", bo ja nie jestem w stanie Tobie pomoc.
    Pozdrawiam,
    MIKO

Miasto
    Londyn

zdebik
    Zapisalem sie na ten Szanowny Portal, aby uszczypnac odrobine wiedzy od Osob, ktorzy maja duza wiedze na temat fotografii i kilku Kolegow podzielilo sie ze mna swoja wiedza, za co jestem IM bardzo wdzieczny.
    Jezeli nie masz mi nic merytorycznego do powiedzenia, to nie wchodz na ten moj post.
    Nie wiem skad u Ciebie tyle agresji i nie chce tego wiedziec.
    Za moich czasow ktos z problemami pisal do "Przyjaciolki" i za dwa tygodnie mial odpowiedz.
    Moze sprobuj napisac do jakiegos "Pudelka", bo ja nie jestem w stanie Tobie pomoc.
    Pozdrawiam,
    MIKO
    Dzis takim pudelkiem aka przyjaciolka jest canon-board. Kup aparat, nawet powiem wiecej f5.6/f8 i focus stacking lub f32/64 bez.

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Ja jak nie wiedzialem co i jak, uczylem sie. Nie pytalem na forum co i jak.

Moja rada, kup aparat!
    od lat korzystam z różnych forów i mam jedną zasadę, jak nie mam nic do powiedzenia a tym bardziej komuś pomóc/doradzić to siedzę cicho i Tobie też bym polecał ;-) chyba, że zapomniałeś do czego służy forum
    R + C 50 1.8 STM + C 17-40 + C 70-200 f/4 + CDN.
    https://www.facebook.com/dawidzawilafotografia

Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez dave88 Zobacz posta
    od lat korzystam z różnych forów i mam jedną zasadę, jak nie mam nic do powiedzenia a tym bardziej komuś pomóc/doradzić to siedzę cicho i Tobie też bym polecał ;-) chyba, że zapomniałeś do czego służy forum
    Zacznijmy od pytania, jesli juz robisz jakies zdjecia i sie tym interesujesz to chyba wiesz czego Ci brakuje.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Pineda de Mar

Dzis takim pudelkiem aka przyjaciolka jest canon-board. Kup aparat, nawet powiem wiecej f5.6/f8 i focus stacking lub f32/64 bez.
    Bardzo dziekuje za Twoja porade.
    Pozdrawiam,
    MIKO

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Pineda de Mar

dave88
    Pozdrawiam Kolege z pieknej Bielsko Bialej!

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Pineda de Mar

Dzien dobry,
    Zdecydowalem sie na zakup Canona PowerShot G9 lub G12.
    Juz znalazlem uzywanego G9 i mam do Kolegow pytanie, czy jednak warto poszukac G12, bo jest on duzo lepszy od G9 do zdjec MAKRO?

Na tym linku sa podane parametry techniczne Canona G9
    https://www.crn.pl/testy/canon-powershot-g9

A to sa parametry Canona G12
    Tutaj tego nie podali, ale G12 tez ma minimalna odloglosc dla trybu makro - 1 cm
    Canon PowerShot G12 - parametry techniczne

Z gory bardzo dziekuje za wszelkie sugestie.
    Pozdrawiam,
    MIKO

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Ja jak nie wiedzialem co i jak, uczylem sie. Nie pytalem na forum co i jak.

Moja rada, kup aparat!
    Moja rada zaś jest taka żeby nie robić bałaganu w tym dziale.

zdebik
    MIKO
    Dokładnie. Kolega zdebik się zupełnie zagalopował - bardzo proszę nie kontynuować w tym kierunku w tym dziale, bo to psuje odbiór forum dla początkujących użytkowników.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów