Jesteś w stanie wrzucić gdzies te instrukcje? Obojetne czy to pdf czy fotki papierowej wersji.
Ja kupilem uzywana i sprzedajacy sam nie wiedzial co posiada, ale z racji ze sprzet mial dosyc wysokiej klasy jest szansa ze zakupil najdrozsza czyli programowalna przejsciowke, niestety nie wiem bez instrukcji jak to sprawdzic.
Jeżeli adaptery roznia sie od siebie sposobami wejscia do menu programowania to poprosze wiecej instrukcji, a nuż jakas trafie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ok, poprzedni post jest niewazny, bo zdobylem juz instrukcje. Niestety nie moge go wyedytowac, bo uplynelo 30 minut.
Rozumiem, że posiadacze programowalnej przejściówki mogą w trybie manualnym oprócz migawki regulować również przysłone? Wychodzi na to, ze mam przejsciowke z potwierdzeniem ostrosci, ale bez mozliwosci programowania i przeslona w trybie M jest na sztywno ustawiona na 1.4 i nie da sie jej ruszyc.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
PS. Jezeli ktos ma angielska instrukcje i nie radzi sobie z jej interpretacja to mozecie wrzucic tutaj odpowiednie fragmenty, na pewno ktos pomoze.