Pokaż wyniki od 1 do 10 z 217

Wątek: Adapter M42

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Pszczyna

Domyślnie Odp: Adapter M42

Ja mam na sprzedaż adapter M42 do Canona z potwierdzeniem ostrości. Adapter jest programowalny, aktualnie jest zaprogramowany na Takumara 50mm 1.4.

Jest to dokładnie ten adapter - @ Adapter CANON EOS - TAKUMAR M42 [Program + AF] @ (2834167638) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Jeden z bardzo niewielu, które potrafią współpracować z wyżej wymienionym obiektywem i mają programowalny dandelion.
    Canon 450D | 17-85 IS USM | 70-210 f/4 | 430 EX
    Super-Takumar 50mm 1.4 | SMC Takumar 55 1.8 | Pentacon auto 2.8/135 MC

http://www.flickr.com/photos/56243093@N05

Początki nałogu Awatar mrek
    Miasto
    Miasto

Domyślnie Odp: Adapter M42

Cytat Zamieszczone przez jack78 Zobacz posta
    Ja mam na sprzedaż adapter M42 do Canona z potwierdzeniem ostrości. Adapter jest programowalny, aktualnie jest zaprogramowany na Takumara 50mm 1.4.

Jest to dokładnie ten adapter - @ Adapter CANON EOS - TAKUMAR M42 [Program + AF] @ (2834167638) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Jeden z bardzo niewielu, które potrafią współpracować z wyżej wymienionym obiektywem i mają programowalny dandelion.
    Nie zapominajcie, że dandelion to tylko połowa tego urządzenia. Tak samo ważny jest sam adapter. Te gorzej (taniej) wykonane łapią luzy po paru zakręceniach. Te precyzyjnie wytoczone działają latami, ale kosztują więcej.
    Pozdrawiam
    Marek
    -----------
    canon user

Uprawnienia umieszczania postów