Istnieje takie prawdopodobieństwo - tylko co niby by mu to dałoZamieszczone przez Tomasz Urbanowicz
![]()
Istnieje takie prawdopodobieństwo - tylko co niby by mu to dałoZamieszczone przez Tomasz Urbanowicz
![]()
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
Niestety istnieją dwie możliwości. Pierwsza to jak napisałem wyżej - zgrywus. Druga - chyba nieodpowiedzialna osoba, która kupuje sprzęt nic o nim nie wiedząc...
Dla mnie trochę ten wątek jest kuriozalny.
300 co? i co Ci powiedział sprzedawca???Zamieszczone przez rambosz
pytasz poważnie czy sobie żarty stroisz?
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
To agent MI6 albo agent Nikon6 ;P
Tak czy siak watek do przesuniecia
Zamieszczone przez Tomasz Urbanowicz
... i prowokator, do tego pewnie liberał i cyklista
ps
chyba sobie ktoś z nasz jaja robi![]()
Nie dajmy się robić w balona!!![]()
autentycznie mam eos'a 300 i na mnim pracuje....konkretnie jestem synem ojca fotografa który na kompach sie zna :/ dziwnie...:P no a ja na fotografi trochę z tego co czytam w instrujcji:P :P myśle że w takim toważystwie przebije ojca:P a ojcu powiedzieli w sklepie że można kręcić film....al z tym ekranem to musiał sobie sam wymiślić:P
przyjmuje zaklady ze jego ojciec nie jest fotografem :P
OK - już jestem pewien... Prowokacja... NO COMMENTS
Moja galeria: - CLICK !!
Nie uprzedzony, nie rywalizujący, nie szukający FF/BF. Po prostu cieszący się fotografowaniem. Były zenity, Canony analog i dSLR a teraz Nikon w parze z Canonem (Nikon d90+18-105mm VR oraz Canon a610)
Prosze uprzejmie naszych kochanych Modow o ZAMKNIECIE.
Bo zaraz sie zrobi burda![]()
podpis...