Po kolorystyce miałem podejrzenia że to Nikon. Dobrze, że się przyznałeś. Kara będzie łagodniejszaA tak na poważnie to bardzo fajne zdjęcia.
Po kolorystyce miałem podejrzenia że to Nikon. Dobrze, że się przyznałeś. Kara będzie łagodniejszaA tak na poważnie to bardzo fajne zdjęcia.
michalab - Miało być klasycznie i spokojnie. Cały czas się uczę, więc w przyszłości może będzie bardziej artystycznie
Shadow - Nikon i to w dodatku D700 wraz z jego żółtaczkąStary EOS 5D w pierwszej wersji pod kątem kolorów wspominam bardzo dobrze. Gorzej było jednak z AF dlatego zmieniłem na Nikona.
trothlik - no to nie jest aż tak źle, bo mogła by być dwója albo co gorsze pała
Marv84 - 5d3 nie znam, ale domyślam się, że jest zdecydowanie lepiej niż w 5d1, o którym pisałem![]()
Niektóre podobają mi się mniej lub więcej. Trochę wydają mi się mocno stonowane i brakuje im ciepła, ale to tylko niektórym i to tylko moje osobiste odczucia. Niezbyt podoba mi się to zdjęcie: , ponieważ wydaje mi się, że miało potencjał, ale został nie do końca wykorzystany. Ale ogólnie są w porządku i jak na sesję ślubną to ładna pamiątka i jestem pewna,że parze młodej się spodobały!
Przysięgę proponuję fotografować na osobę słuchającą słów. Można złapać emocje i łzy, a tak to zazwyczaj się łapie rozdziawione usta.