Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Propozycje focenia w weekend

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar satriani

Domyślnie

Jeśli ktoś chce pofotografować "dzikie" zwierzęta w ich prawie naturalnym środowisku, to jest świetne miejsce do tego w Ustroniu.
    Park Leśnych Niespodzianek, obiekt w który jest ogrodzonym sporym zboczem góry z lasem strumykami itp. część zwierząt jest trochę oswojona więc nie uciekają od razu jak zobaczą człowieka część jest za ogrodzeniem , ale mająć statyw wysoki na 1,5 m żadne kraty nie wyjdą.
    Najfajniejsze jest jednak to że przy robieniu fotek nie ma takiego sztucznego tła jak w zoo tylko naturaly las, polany - super
    Ze zwierząt z tego co pamiętam występuja: dziki, sarny, jelenie, muflony, kozice, dużo ptaków drapieżnych itp.
    Niektórzy ze śląska to specjalnie na ptaki przjeżdżają z białymi USM 500m, ponieważ codziennie są pokazy.
    Ja gorąco polecam, można wybrać się z dziećmi, jest super plac zabaw i inne atrakcje wliczone w cenę biletu -12 zł dla dorosłej osoby.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez satriani
    (..) muflony
    Ooo, to może daniele też są? ;-)

Domyślnie

Też są chyba 4 z tego co się orientuję :wink:

Pełne uzależnienie Awatar p13ka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ktoś tu: http://most.org.pl/pipermail/wobroni...st/003575.html opisał dręczenie zwierząt w tym parku. No, jeżeli tak to wygląda to raczej takie miejsca trzeba bojkotować

Coś już napisał
    Miasto
    Myślenice

Domyślnie

to ja sie wypowiem moze troche nie na temat bo nie plener. po glowie chodzi mi "postac(w swietle dziennym)" musze walnac troche fot i planuje pomeczyc moja (czasami ;-)) lepszapolowke w scenerii szkolnej. chyba ze ma ktos jakis ciekawszy pomysl?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p13ka
    Ktoś tu: http://most.org.pl/pipermail/wobroni...st/003575.html opisał dręczenie zwierząt w tym parku. No, jeżeli tak to wygląda to raczej takie miejsca trzeba bojkotować
    Ja tam nie zauważyłem żeby zwierzęta były dręczone, wręcz przeciwnie podchodzą spokojnie do ludzi, gdyby było odwrotnie na pewno by się do gosci nie garneły przyjaźnie, ale zawsze się znajdzie jakiś nawiedzony ekolog.

[ Dodano: 20-10-2004 ]
    Poza tym temat tego parku padł w kontekście focenia w weekend, do zoo tez przeciez chodzimy, a nie w każdym zwierzątka mają komfortowe warunki, prawda?

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Satriani, dzięki za polecenie Parku Leśnych Niespodzianek. Byłem, zobaczyłem i wyszedłem zachwycony. Najbardziej podobał mi się pokazów ptaków drapieżnych. Fociłem jak oszalały
    Jedną fotkę sowy śnieżnej umieściłem tu
    Canon 100-400 sprawił się wyśmienicie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p13ka
    Satriani, dzięki za polecenie Parku Leśnych Niespodzianek. Byłem, zobaczyłem i wyszedłem zachwycony. Najbardziej podobał mi się pokazów ptaków drapieżnych. Fociłem jak oszalały
    Jedną fotkę sowy śnieżnej umieściłem tu
    Canon 100-400 sprawił się wyśmienicie
    to może puścisz mi kilka fotek skompresowanych na maila?

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Tu masz galerię wybranych fotek z Parku. 20. zdjęcie całkiem nie wyszło ale mimo to zamieściłem na pamiątkę
    Planuję wybrać się tam znowu na wiosnę.
    Pozdrawiam!

Domyślnie

Bardzo ładnie wyszły w porównaniu do moich dokonań, szkoda że tak mało sarenek, ale może wolisz ptaki, ja też czekam aż zima puści, choć właśnie się zaczeła i tam podskoczę!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów