Pokaż wyniki od 1 do 10 z 125

Wątek: MacBook dla fotografa - konfiguracja

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Eryk1
    Miasto
    Birmingham UK

Domyślnie Re: MacBook dla fotografa - konfiguracja

Mam PC modernizuje go obecnie I dostal drugie zycie po dolozeniu Ssd 480GB Win 8. Potrzebuje laptopa ,bo wygodniej mi bedzie sie uczyc PS na sofie patrzac na YouTube na telewizorze. Oprocz tego tethering no I nie zawsze bede musial na stacjonarnym obrabiac choc mowilem ze juz laptopa nie kupie po przygodach z HP Pavilon ,ktory padl po 2 latach (nowy) i £700 poszlo do kosza no ale to bylo w 2010 chyba I teraz wiecej czytam zeby nie kupic padalca.
    Old but gold

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Domyślnie Odp: Re: MacBook dla fotografa - konfiguracja

Cytat Zamieszczone przez Eryk1 Zobacz posta
    Oprocz tego tethering no I nie zawsze bede musial na stacjonarnym obrabiac choc mowilem ze juz laptopa nie kupie po przygodach z HP Pavilon ,ktory padl po 2 latach (nowy) i £700 poszlo do kosza no ale to bylo w 2010 chyba I teraz wiecej czytam zeby nie kupic padalca.
    Prywatne laptopy jeszcze nigdy mi nie zdechły ale ostatni jest z 2013. W pracy natomiast patrząc na najnowsze (i generację wcześniej) Precisiony to nóż się otwiera (przegrzewające się procki, padające płyty, zwiechy, masa niedoróbek i problemów, wybrzuszajace sie baterie, wyrabiające się złącze thunderbird, etc). Taka jest cena gonienia za ultracienkimi maszynami... Wybieraj więc dobrze

Uprawnienia umieszczania postów